مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 آذر 1396 ساعت 10:502017-11-25بين الملل

افشاگری تجاوز جنسی به نوبل هم رسید


آکادمی جوایز نوبل ادبیات با انتشار بیانیه ای از ادامه ارتباط با مردی که به آزار و تجاوز جنسی متهم شده، تبری جست.

- به گزارش ایسنا، دویچه وله نوشت: با گسترش روز به روز جنبش افشاسازی موارد آزار و تجاوز جنسی در هالیوود و دیگر نهادهای جهان، افراد پرنفوذ حوزه ادبیات هم از این اتهام ها مبرا نمانده و همین مساله باعث واکنش آکادمی نوبل شده است.

این آکادمی طی بیانیه ای اعلام کرده تمام ارتباطاتش را با مردی که توسط 18 زن به تجاوز و تعرض جنسی متهم شده، قطع کرده است.

این فرد که از او نامی برده نشده، عضو آکادمی نبوده اما از افراد پرنفوذ در این نهاد محسوب می شده است.

آکادمی نوبل ادبیات جلسه ای بحرانی برای این تصمیم تشکیل داد و روز گذشته اعلام کرد: تمام اعضای آکادمی، دختران و همسران شان و کارمندان آکادمی تجربه صمیمیت ناخواسته و رفتارهای نامناسب را با این مرد داشته اند.

این متهم همسر نویسنده ای مطرح است و روابط نزدیکی با آکادمی سوئدی نوبل داشته است.

او همچنین مدیر یک باشگاه کتاب خوانی است که در آن با همکاری نویسندگان برنده نوبل، جلسات کتاب خوانی و نمایشگاه های کتاب برگزار می شود.

او علاوه بر این، اداره آپارتمانی را در پاریس که متعلق به آکادمی نوبل است، بر عهده دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افشاگری تجاوز جنسی به نوبل هم رسید

افشاگری تجاوز جنسی به نوبل هم رسید