مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 مهر 1396 ساعت 15:102017-10-02فرهنگي

قلعه مغویه(شیخ سلطان المرزوقی) بندرلنگه همچنان استوار


قلعه مغویه یا همان قلعه شیخ سلطان المرزوقی مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان بندرلنگه (بندر مغویه) واقع شده و از نقاط دیدنی استان هرمزگان است.

- این اثر در تاریخ 3 اسفند 1377 با شمارهٔ ثبت 2230 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

به گزارش ایسنا، این بنای تاریخی در بندر مغویه واقع شده است و متعلق به شیخ سلطان المرزوقی یکی از حکمرانان منطقه و رییس قبیله المرازیق و حاکم مغویه است و به شیخ سلطان المرزوقی مشهور است.

این قلعه دارای دو حیاط اندرونی و بیرونی بوده حیاط اندرونی سال ها پیش از قسمت بیرونی آن ساخته شده و از قدمت بیشتری برخوردار است.

این بنا در 2 طبقه و در قسمت هایی نیز در 3 طبقه ساخته شده و دارای تعداد زیادی اتاق به همراه حمام سنتی، یک برج نگهبانی و 2 بادگیر است، یکی از بادگیرهای این قلعه افتاده و دیگری نیمی از آن باقی مانده است.

ساخت این بنا در سال 1321 هجری قمری پایان یافته است و این کاخ زیبا از یادگار حکمرانان مرزوقی از قبیله العجمان که در منطقه مغویه و بندرلنگه هرمزگان حاکم بودند باقی مانده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قلعه مغویه(شیخ سلطان المرزوقی) بندرلنگه همچنان استوار

قلعه مغویه(شیخ سلطان المرزوقی) بندرلنگه همچنان استوار