مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 شهریور 1396 ساعت 12:252017-09-01ورزشي

شورای تأمین قائمشهر:ورود بابلی ها ممنوع!


مگر روی پیشانی تماشاگران نوشته است که بابلی هستند یا قائمشهری؟ شورای تأمین قائمشهر هم می گوید که تماشاگران بابلی به صورت سازمان دهی شده به ورزشگاه نیایند.

- رییس هیات فوتبال استان مازنداران اعلام کرد این هیات هیچ دخالتی در تصمیم شورای شهر قائمشهر مبنی بر برگزاری دربی مازنداران بدون حضور هواداران تیم میهمان ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی ، غلامرضا بهروان در خصوص تصمیم هیات فوتبال و شورای تأمین استان قائمشهر مبنی بر برگزاری دربی مازندران بین تیم های نساجی و خونه به خونه بدون حضور هواداران تیم میهمان، اظهار داشت: ما در هیات فوتبال چنین تصمیمی نگرفته ایم و این موضوع را به شدت تکذیب می کنم.

شورای تأمین قائمشهر این تصمیم را گرفته و فقط در نامه ای به ما این تصمیم را اعلام کرده است.

وی ادامه داد: شورای تأمین مرجع بالا دست ما است و می تواند چنین تصمیمی بگیرد، اما هیات فوتبال هیچ دخالت در این تصمیم نداشته .

شورای تأمین این تصمیم را به استانداری هم اعلام کرده و گفته است در بازی قائمشهر تماشاگران بابلی حضور نداشته باشند و در بازی برگشت هم تماشاگران قائمشهری به بابل نروند.

رییس هیات فوتبال مازندران در ادامه با بیان اینکه اگر هواداران بابلی به ورزشگاه بیایند، کسی نمی تواند جلوی آنها را بگیرد، تصریح کرد: مگر روی پیشانی تماشاگران نوشت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شورای تأمین قائمشهر:ورود بابلی ها ممنوع!

شورای تأمین قائمشهر:ورود بابلی ها ممنوع!