مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مرداد 1396 ساعت 09:352017-08-01اقتصادي

گرانفروشی در پلیس+10!/ شرکت پژوهش و توسعه ناجی به پرداخت 100 میلیارد تومان حکوم شد


سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از محکومیت شرکت پژوهش و توسعه ناجی به جرم گرانفروشی خدمات در دفاتر پلیس+10 خبرداد.

- به گزارش ایسنا، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان طی اطلاعیه ای از محکومیت شرکت خدمات دهنده در دفتر پلیس + 10 خبرداد که در این اطلاعیه آمده که با اشاره به گزارش های متعددی که از سوی مردم در خصوص اضافه دریافتی دفاتر پلیس + 10 در ازای ارائه خدماتی نظیر صدور، تعویض یا تمدید گذرنامه، صدور یا تعویض کارت پایان خدمت و دیگر خدمات توسط سامانه دریافت شده و بررسی گزارشات و شکایات مردمی، پیگیری های لازم صورت گرفت که با توجه به عدم طی فرآیند ذکر شده در هجدهمین جلسه ستاد هدفمندسازی یارانه ها، شرکت پژوهش و توسعه ناجی به پرداخت بیش از 100 میلیارد تومان محکوم شد.

در توضیح این مطلب گفته شده است که بر اساس بخشنامه های ابلاغی معاون اول محترم رییس جمهور و مصوبات ستاد هدفمندسازی یارانه ها هرگونه افزایش قیمت کالاها و خدمات گروه اولویت اول قیمت گذاری از جمله خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس + 10) باید با هماهنگی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و اخذ مصوبه از کارگروه تنظیم بازار صورت گیرد.

در حالی که با بررسی های انجام شده مشخص شد شرکت پژوهش و توسعه ناجی در سال 1394 از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرانفروشی در پلیس+10!/ شرکت پژوهش و توسعه ناجی به پرداخت 100 میلیارد تومان حکوم شد

گرانفروشی در پلیس+10!/ شرکت پژوهش و توسعه ناجی به پرداخت 100 میلیارد تومان حکوم شد