مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 تیر 1396 ساعت 13:362017-07-18اقتصادي

دبیر جشنواره وب و کسب و کار خبر داد ضعف بنگاه های تولیدی در تعامل مجازی با شرکت های خارجی/ بررسی اعطای تسهیلات در وزارت صنعت


دبیر جشنواره وب و کسب و کار از بررسی اعطای تسهیلات بابت توسعه فناوری اطلاعات در واحدهای تولیدی توسط وزارت صنعت خبر داد و گفت: بنگاه های صنعتی وضع مطلوبی در تعامل با شرکت های خارجی در فضای مجازی ندارند و این مسئله بر رقابت پذیری آنها موثر است.

- ضعف بنگاه های تولیدی در تعامل مجازی با شرکت های خارجی/ بررسی اعطای تسهیلات در وزارت صنعت دبیر جشنواره وب و کسب و کار از بررسی اعطای تسهیلات بابت توسعه فناوری اطلاعات در واحدهای تولیدی توسط وزارت صنعت خبر داد و گفت: بنگاه های صنعتی وضع مطلوبی در تعامل با شرکت های خارجی در فضای مجازی ندارند و این مسئله بر رقابت پذیری آنها موثر است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی "، جعفر اسکندریان در یک نشست خبری از برگزاری جشنواره وب و کسب و کار در آذرماه خبر داد و گفت: این جشنواره توسط دفتر توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات وزارت صنعت برگزار می شود که هدف آن، توسعه کاربردهای فناوری اطلاعات در واحدهای صنعتی و معدنی کشور است.

وی ادامه داد: در این جشنواره، بنگاه های صنعتی و معدنی از نظر 72 شاخص و در 3 محور شامل محتوا و طراحی، تعامل و خدمات الکترونیک و همچنین فناوری و زیرساخت مورد ارزیابی قرار می گیرند.

اسکندریان با اشاره به تشکیل شورای سیاست گذاری جشنواره با ریاست معاون وزیر صنعت و همچنین حضور نمایندگانی از وز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دبیر جشنواره وب و کسب و کار خبر داد ضعف بنگاه های تولیدی در تعامل مجازی با شرکت های خارجی/ بررسی اعطای تسهیلات در وزارت صنعت

دبیر جشنواره وب و کسب و کار خبر داد ضعف بنگاه های تولیدی در تعامل مجازی با شرکت های خارجی/ بررسی اعطای تسهیلات در وزارت صنعت