مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 تیر 1396 ساعت 14:102017-06-29ورزشي

لیبروی تیم والیبال بانک سرمایه: هدفمان قهرمانی آسیاست


هدف ما دفاع از اعتبار والیبال ایران و کسب مقام قهرمانی جام باشگاه های آسیا است.

  - لیبروی مشهدی بانک سرمایه گفت: هدف ما دفاع از اعتبار والیبال ایران و کسب مقام قهرمانی جام باشگاه های آسیا است.

  مجتبی یوسفی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایسنا، در خصوص مسابقات جام باشگاه های آسیا در رشته والیبال که از روز گذشته در ویتنام آغاز شده، اظهار کرد: مسابقات از روز گذشته آغاز شده و تا پانزدهم تیرماه ادامه می یابد.

باید در گام نخست به مصاف حریفی از چین تایپه برویم، البته این دیدار برای تعیین صدرنشین گروه است زیرا در مرحله مقدماتی تنها بانک سرمایه و رقیب چین تایپه ای در این گروه حضور دارند.

تیم کره ای نیز در گروه ما حضور داشت که انصراف داد.

وی افزود: حضورمان در جمع هشت تیم برتر آسیا قطعی شده اما این تازه آغاز راه است و ما باید به فکر اهدافی بزرگ تر و کسب مدالی خوشرنگ در انتهای مسابقات باشیم.

اصلی ترین رقیب ما در این دوره از مسابقات تیم العربی است.

یوسفی تصریح کرد: شرایط خیلی خوبی داریم، دو ماه است که تمرین کرده ایم تا با آمادگی کامل در این مسابقات شرکت کنیم.

قطعا جز قهرمانی هدفی نداریم، امیدوارم با دعای خیر مردم خوب کشورمان به این مهم دست یابیم تا خللی در یکه تازی ایران در والیبال آسیا پیش نیاید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لیبروی تیم والیبال بانک سرمایه: هدفمان قهرمانی آسیاست

لیبروی تیم والیبال بانک سرمایه: هدفمان قهرمانی آسیاست