مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 اردیبهشت 1396 ساعت 10:102017-05-16فرهنگي

تهدید هکرها به انتشار یک فیلم پیش از اکران


هکرها مدعی شدند به نسخه اصلی فیلم دزدان دریایی کاراییب دسته یافته اند و در صورت عدم دریافت پول، آن را منتشر می کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، باب ایگ رییس کمپانی فیلمسازی دیزنی اعلام کرده که هکرها مدعی شدند به نسخه اصلی فیلم دست یافته اند و در صورت که هزینه درخواستی را دریافت نکنند، فیلم را به صورت تدریجی در فضای مجازی منتشر می کنند.

البته وی از عنوان نام فیلم خودداری کرد و گفت: قصد نداریم این پول را پرداخت کنیم و در حال پیگیری این ماجرا از طریق بازرسان فدرال هستیم.

این در حالی است که ددلاین اعلام کرده این فیلم دزدان دریایی کاراییب: مرد مرده قصه نمی گوید پنجمین قسمت از این مجموعه فیلم است که از تاریخ 25 می اکران عمومی شود.

رییس کمپانی دیزنی اعلام کرد که هکرها تهدید کرده اند، در مرحله اول 5 دقیقه از فیلم را به صورت آنلاین منتشر می کنند و در صورتی که بخش قابل توجهی از پول را دریافت نکنند، 20 دقیقه دیگر را نیز منتشر خواهند کرد.

در فیلم دزدان دریایی کاراییب: مرد مرده قصه نمی گوید ، جانی دپ برای پنجمین بار نقش کاپیتان اسپارو ایفای نقش می کند و دیگر بازیگران این فیلم شامل جفری راش ، اورلاندو بلوم و همچنین خاویر باردم در نقش اصلی شخصیت شرور می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهدید هکرها به انتشار یک فیلم پیش از اکران

تهدید هکرها به انتشار یک فیلم پیش از اکران