مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 اردیبهشت 1396 ساعت 11:062017-05-01اقتصادي

ماجرای پیدا شدن کالای قاچاق در خانه دختر وزیر


قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی درباره پیدا شدن کالای مشکوک به قاچاق در خانه یکی از وزرای دولت یازدهم گفت: بنده درخصوص پیدا شدن کالای قاچاق در خانه یکی از وزرای دولت یازدهم مطلع نیستم و خبری در این باره ندارم.

- به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، مجتبی خسرو تاج امروز در نشست خبری سازمان توسعه تجارت ایران در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: تعرفه برخی کالاها برای قرار گرفتن در کتاب تعرفه تغییر کرده است به همین منظور وزیر صنعت، معدن و تجارت در بهمن و اسفندماه سال گذشته با وزرای دیگر جلساتی در این خصوص داشته که اکثر تغییرات تعرفه ها مربوط به افزایش تعرفه است.

وی افزود: افزایش تعرفه ها برای ما نگرانیهایی را نیز ناشی از بالا رفتن تورم به همراه دارد زیرا بسیاری از این تعرفه ها مربوط به مواد اولیه تولید است که بالا رفتن تعرفه آنها عواقب مناسبی ندارد.

رییس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: در شرایط فعلی با توجه به اینکه کتاب تعرفه ها هنوز چاپ و عرضه نشده است نرخ واردات کالاهای مختلف بر اساس سال گذشته محاسبه می شود.

خسرو تاج در خصوص واردات کالاهای قاچاق تصریح کرد: تولید در جامعه باید رقابتی باشد تا شرایط مناسبی در برابر کالاهای وارداتی از جمله قاچاق داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای پیدا شدن کالای قاچاق در خانه دختر وزیر

ماجرای پیدا شدن کالای قاچاق در خانه دختر وزیر