مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 فروردین 1396 ساعت 09:152017-04-05بين الملل

"ملانیا را به کاخ سفید ببرید!"


بانوی اول آمریکا که همچنان به همراه پسرش در نیویورک ساکن است، هزینه امنیتی 146 هزار دلاری را برای تامین امنیت محل سکونتش به مالیات دهندگان تحمیل می کند که همین امر صدای اعتراضات را بلند کرده است.

- به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، نیم میلیون تن با امضای طوماری از ملانیا ترامپ، همسر رییس جمهوری آمریکا خواسته اند یا به کاخ سفید برود و یا اینکه هزینه های مربوط به تامین امنیت محل سکونتش را خودش بر عهده بگیرد.

ملانیا با گذشت دو ماه از ورود همسرش به کاخ سفید در واشنگتن، همچنان به همراه بارون ترامپ، در برج ترامپ زندگی می کند.

براساس نامه اداره پلیس نیویورک به اعضای هیات نیویورک در کنگره، روزانه بین 127 تا 146 هزار دلار از پول مالیات دهندگان آمریکایی صرف حفاظت از بانوی اول آمریکا و پسرش می شود که در برج ترامپ سکونت دارند.

در طومار مذکور نوشته شده است: مالیات دهندگان آمریکایی پول هنگفتی بابت حفاظت از بانوی اول در برج ترامپ واقع در نیویورک سیتی پرداخت می کنند.

در راستای کمک به کاهش بدهی ملی، این هزینه ها کمک مثبتی به کشور نمی کند و باید منابع تامین آن قطع شود.

این طومار که در برآورد اولیه 150 هزار امضا را به دست آورد، به سنای آمریکا و نیز سناتورها برنی سندرز و الیزابت وارن ارسال شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

"ملانیا را به کاخ سفید ببرید!"

"ملانیا را به کاخ سفید ببرید!"