مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 بهمن 1395 ساعت 08:312017-01-30ورزشي

مهسا صابری: لژیونر شدن بانوان والیبالیست راه پیشرفت والیبال بانوان است/ لژیونر شدن آسیبی به تیم ملی والیبال نمی‎رساند


ملی‎پوش والیبال بانوان با بیان اینکه با لژیونر شدن و حضور بانوان والیبالیست در تیم‎های خارجی موافقم، گفت: لژیونر شدن بانوان والیبالیست راهی برای پیشرفت والیبال بانوان ایران است.

- به گزارش " از گرگان، در دی‎ماه سالجاری خبر لژیونر شدن دو تن از بانوان والیبالیست تیم ملی ایران شنیده شده بود که حضور دو بازیکن مائده برهانی و زینب گیوه در یکی از باشگاه‎های بلغارستان بازتاب‎های فراوانی در داخل و خارج از کشور داشته است.

*بانوان والیبالیست ایران می‎توانند در بهترین تیم‎های اروپایی بازی کنند مهسا صابری، ملی‎پوش والیبال بانوان در این باره اظهار کرد: با لژیونر شدن و حضور بانوان والیبالیست در تیم‎های خارجی موافقم، چرا باید مخالف باشیم؟ وی لژیونر شدن ملی‎پوشان والیبال بانوان را راهی برای پیشرفت والیبال بانوان ایران دانست و یادآور شد: بانوان والیبالیست ایران به طور 100 درصد می‎توانند در بهترین تیم‎های اروپایی بازی کنند اما به دلیل حفظ حجاب و پوشش اسلامی از حضور و بازی در این تیم‎ها باز می‎مانند حالکه برخی از تیم‎های خارجی بازی با حجاب اسلامی ملی‎پوشان والیبال بانوان ایرانی را پذیرفتند فرصت مناسبی برای پیشرفت والیبال بانوان ایران خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهسا صابری: لژیونر شدن بانوان والیبالیست راه پیشرفت والیبال بانوان است/ لژیونر شدن آسیبی به تیم ملی والیبال نمی‎رساند

مهسا صابری: لژیونر شدن بانوان والیبالیست راه پیشرفت والیبال بانوان است/ لژیونر شدن آسیبی به تیم ملی والیبال نمی‎رساند