مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 آذر 1395 ساعت 00:262016-11-23اجتماعي

رییس اداره راه و شهرسازی لاریجان: ترافیک محور هراز روان و عادی است/ بارش برف خفیف در لاریجان


رییس اداره راه و شهرسازی لاریجان با اشاره به اینکه ترافیک محور هراز روان و عادی است، گفت: بارش برف خفیف در لاریجان شروع شده است.

- یوسف جغتا امروز در گفت وگو با خبرنگار " در شهرستان آمل، اظهار کرد: هم اکنون ترافیک در محور هراز عادی و روان است و رفت و آمدها در این محور شریانی مشکلی ندارد.

وی با اشاره به اینکه راهداران آملی به صورت آماده باش در چهار راهدارخانه محور مواصلاتی هراز این شهرستان مستقر هستند، افزود: از محور امامزاده هاشم تا روستای اسک هم اکنون بارش برف خفیف گزارش شده است و همچنین از منطقه آب اسک تا وانا نیز هوا ابری و مستعد برای بارش باران و برف است.

رییس اداره راه و شهرسازی لاریجان مازندران با اعلام اینکه هوای منطقه وانا تا پل بلده هم با برف خفیف همراه است، یادآور شد: چهار راهدارخانه گزنک، منظریه، کهرود و امامزاده هاشم برای زمان اضطراری و اسکان آماده خدمت رسانی به مسافران است.

این مسؤول با بیان اینکه هم اکنون رویه جاده هراز سیاه بوده و فاقد یخ زدگی است، خاطرنشان کرد: نمک پاشی و برف روبی محور هراز به صورت مستمر انجام می گیرد تا ترددها آسان و بهتر انجام شود.

جغتا با اعلام اینکه رانندگانی که قصد تردد از محور مواصلاتی هراز را دارند از سفرهای غیرضروری به شدت پرهیز کنند، ادامه داد: رانندگان محور هراز ضمن رعایت قوانین


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اداره راه و شهرسازی لاریجان: ترافیک محور هراز روان و عادی است/ بارش برف خفیف در لاریجان

رییس اداره راه و شهرسازی لاریجان: ترافیک محور هراز روان و عادی است/ بارش برف خفیف در لاریجان