مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آبان 1395 ساعت 16:312016-11-07سياسي

یک مجری تلویزیون در گفت وگو با فارس: از سال گذشته تاکنون ممنوع التصویرم که نباید رسانه ای می شد


محمدرضا حسینیان، مجری تلویزیون با بیان اینکه از بهمن سال گذشته تاکنون ممنوع التصویر است، گفت: این خبر نباید رسانه ای می شد.

- از سال گذشته تاکنون ممنوع التصویرم که نباید رسانه ای می شد محمدرضا حسینیان، مجری تلویزیون با بیان اینکه از بهمن سال گذشته تاکنون ممنوع التصویر است، گفت: این خبر نباید رسانه ای می شد.

محمدرضا حسینیان در نمایشگاه مطبوعات در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه "، درباره ممنوع التصویری اش در رسانه ملی، گفت: پایان سال گذشته ممنوع التصویر شدم و متأسفانه این امر رسانه ای هم شد که نباید این کار صورت می گرفت چرا که دعوا خانوادگی بود و نباید به بیرون درز پیدا می کرد.

وی افزود: من در طول بیش از دو دهه فعالیت در رسانه ملی تلاش کردم شأن و جایگاه خود را رعایت کنم اما ممنوع التصویری ام برایم گران تمام شد و هنوز هم راه حلی برای آن پیدا نکردم.

حسینیان درباره شکایت اخیر صدا و سیما از تی وی پلاس، تصریح کرد: رسانه ملی از تمامی سایت هایی که محتوای رسانه ملی را منتشر می کردند شکایت کرده است و آنها معتقدند که مالکیت محتوای تولیدشده فقط متعلق به خودشان است و انتشار گسترده آن در رسانه های مختلف مصداق خدشه وارد شدن به مالکیت آن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک مجری تلویزیون در گفت وگو با فارس: از سال گذشته تاکنون ممنوع التصویرم که نباید رسانه ای می شد

یک مجری تلویزیون در گفت وگو با فارس: از سال گذشته تاکنون ممنوع التصویرم که نباید رسانه ای می شد