مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 مهر 1395 ساعت 07:002016-10-17اقتصادي

برنامه دو خودروساز بزرگ برای واردات خودروهای جدید


خودروسازان بزرگ کشور ظاهرا قصد دارند علاوه بر تولید، بخشی از محصولات شرکای جدیدشان را وارد کنند.

- به گزارش دنیای اقتصاد، بر این اساس، ایران خودرو با پژو و سایپا نیز با سیتروئن، قرارداد همکاری مشترک به امضا رسانده اند و طبق آن قرار است چند محصول از این دو شرکت فرانسوی، در ایران خودرو و سایپا به تولید برسد.

خودروهایی که برای تولید در ایران هدفگذاری شده اند، قیمتی زیر 100 میلیون تومان دارند و خودروسازان داخلی تیراژ نسبتا مناسبی برای آنها در نظر گرفته اند.

این در حالی است که در بین محصولات منتخب برای بازار کشور، خودروهایی با قیمت بین 150 تا 200 میلیون تومان نیز به چشم می آیند و غول های جاده مخصوص برنامه ای برای تولید آنها ندارند.

به عبارت بهتر، به نظر می رسد ایران خودرو و سایپا قصد دارند محصولات گران قیمت شرکای فرانسوی خود را از طریق واردات روانه بازار کشور کنند.

هرچند رسما اعلام نشده که نحوه توافق احتمالی خودروسازان ایرانی با پژو و سیتروئن بر سر واردات محصولات آنها، به چه شکل بوده، با این حال به نظر می رسد ایران خودرو و سایپا به دنبال واردات انحصاری این خودروها هستند.

در واقع دو خودروساز بزرگ کشور به واسطه قراردادی که با پژو و سیتروئن بسته اند، واردات محصولات لوکس آنها را نیز حق خود دانسته و به دنبال گرفتن امتیاز انحصاری این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه دو خودروساز بزرگ برای واردات خودروهای جدید

برنامه دو خودروساز بزرگ برای واردات خودروهای جدید