مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 مهر 1395 ساعت 13:552016-10-12سياسي

نظر بزرگان مسیحیت چه نظری درباره امام حسین (ع)


جرجی زیدان ، جرج جرداق و ده ها مسیحی حق جوی دیگر حقیقت ناب همه ادیان راستین را در اهل بیت پیامبر (ص) یافته اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آنتوان بارا مسیحی عاشقی است که سالهای جوانی خود را صرف تحقیق و بررسی پیرامون زندگی و قیام امام حسین (ع) کرده است تا حقایق مربوطه به این شخصیت عظیم را از زاویه نگاه خود و از زبان انجیل و پیامبر الهی عیسی (ع) بیان کرد.

"بارا" پس از سالها پژوهش و مطالعه در منابع مختلف تاریخ اسلام کتابی را به نگارش درآورده است که در نوع خود و از زبان یک مسیحی بی نظیر است.

این پژوهش که "حسین در اندیشه مسیحیت" نام دارد و رویکردی تحقیقی، ادبی و عاطفی دارد.

وی زندگی و شهادت حضرت عیسی (ع) از دیدگاه مسیحیت را با زندگی و شهادت حضرت امام حسین (ع) از دیدگاه اسلام مقایسه کرده است.

در این تحلیل ها نکاتی جالب به چشم می خورد که برای هر مسلمان با انصافی شگفت انگیز و خواندنی است.

این کتاب در سال 1978 برای اولین بار منتشر شد اما نویسنده آن طی سالیان بعد ملحقات دیگری به آن افزود و چاپ چهارم آن را در سال پیش منتشر کرد.

گفتنی است که چاپ چهارم این کتاب به زبان فارسی بزودی توجه می شود.

"آنتوان بارا" سوری الاصل و ساکن کویت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظر بزرگان مسیحیت چه نظری درباره امام حسین (ع)

نظر بزرگان مسیحیت چه نظری درباره امام حسین (ع)