مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 مهر 1395 ساعت 13:252016-10-06اقتصادي

تولد چهار محصول سلول های بنیادی در کشور/ موفقیت در فاز حیوانی تولید مو


رییس نخستین نشست تخصصی پوست، ترمیم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: در حوزه سلول های بنیادی 4 محصول تولید کرده ایم که اندک است و باید تلاش بیشتری برای تجاری سازی محصولات این حوزه و حضور در بازارهای جهانی داشته باشیم.

- محمد علی نیلفروش زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما" در حاشیه این نشست به یکی از موفقیت های استفاده از سلول های بنیادی در تولید مو اشاره کرد وگفت: در بخش سلول های بنیادی مو یک طرح وسیعی بین دانشگاه تهران و پژوهشگاه رویان انجام گرفته که نتیجه آن در فاز حیوانی موفق شده است ؛ به این صورت که سلول های بنیادی فولیکول مو را از انسان به موش انتقال داده و تولید مو کرده ایم.

وی با بیان اینکه فاز انسانی، فاز بعدی است که باید این کار در انسان نیز انجام شود گفت: 5 سال است که این پژوهش را آغاز کرده ایم و پیش بینی می شود تا 3 سال دیگر نیز این کار ادامه داشته باشد تا بتوانیم نتیجه آن روی انسان را اعلام کنیم.

نیلفروش زاده با اشاره به رتبه نخست ایران در بخش سلول های بنیادی و هجدهم دنیا گفت : رتبه ایران در بخش استفاده از سلول های بنیادی پوست در برخی طرح ها نسبت به رشته های دیگر برتر است مثلا استفاده از فیبروبلاست در درمان چین و چروک و جوانسازی و یا بازسازی زخم های مزمن و زخم های دیابتیک مقالات معتبری در دنیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولد چهار محصول سلول های بنیادی در کشور/ موفقیت در فاز حیوانی تولید مو

تولد چهار محصول سلول های بنیادی در کشور/ موفقیت در فاز حیوانی تولید مو