مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 شهریور 1395 ساعت 09:402016-09-19سياسي

بازسازی مبدل حرارتی واحد بازیافت گوگرد


بازسازی مبدل حرارتی واحد بازیافت گوگرد پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد با توان متخصصان داخلی به بهره برداری رسید.

- پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد با توان متخصصان داخلی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خراسان رضوی ، خبرگزاری صداوسیما "، رییس تعمیرات شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد گفت: با توجه به فرسودگی تیوب های کندانسورهای واحدهای بازیافت گوگرد فاز یک، تیوب های این تجهیز بعد از 35 سال راه اندازی این واحد مطابق دستورالعمل قبلی و با برنامه ریزی انجام شده تعویض شد.

سید محمود دبیرالنظاره یی افزود: برای تعویض تیوب های این مبدل، مدت زمان 40 روز تعمیراتی پیش بینی و برنامه ریزی شده بود که با نظارت دقیق و مستمر همکاران، گروه های نظارتی، اجرایی و پیمانکاری و کار 24 ساعته، این کار در مدت زمان 22 روز پایان یافت.

رییس تعمیرات پالایشگاه خانگیران گفت: این کار تعمیراتی باصرفه جویی 18 روزه در زمان تعمیر این تجهیز صورت گرفت.

دبیرالنظاره یی افزود: با توجه به پشتوانه علمی و فنی کارکنان و متخصصان داخلی شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد، در این پروژه تعداد یک هزار و 266 عدد تیوب فرسوده قبلی از مبدل خارج و تیوب های جدید جایگزین شد.

وی گفت : پس از انجام عملیات اکسپند (بسط دادن) کلیه تیوب ها شامل 2 هزار و 532 سر تیوب دو اینچ با استفاده از گاز مح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازسازی مبدل حرارتی واحد بازیافت گوگرد

بازسازی مبدل حرارتی واحد بازیافت گوگرد