مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 شهریور 1395 ساعت 07:162016-09-05فرهنگي

در گفت وگو با فارس رهنما: وکیل سریال هشت و نیم دقیقه هستم/ از بازی در آثار طنز فاصله گرفته ام


بازیگر سریال هشت و نیم دقیقه گفت: بعد از حضورم در سریال هشت و نیم دقیقه، از بازی کردن در نقش های طنز فاصله گرفتم و ترجیح می دهم تا از این به بعد در قالب نقش های مختلفی ایفای نقش کنم تا در یک قالب ثابت نمانم.

- فرناز رهنما بازیگر سریال هشت و نیم دقیقه در گفت وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون " درباره حضورش در این سریال گفت: در هشت و نیم دقیقه ایفاگر نقش زنی به نام نسرین مقدم هستم که دوست یکتا بازیگر نقش محوری سریال است.

وی ادامه داد: شغل نسرین وکالت است و به همراه همسرش به این حرفه مشغول است و در هشت و نیم دقیقه وکالت خانواده اصلی داستان را قبول کرده است.

رهنما در ادامه جذابیت فیلم نامه را دلیل اصلی پذیرش این نقش دانست و گفت: نقش وکیل جذابیت های خودش را دارد، اما فیلم نامه، فضای درام و هم بازی شدن با بازیگرانی خوش نام برایم اهمیت بالایی داشت.

این بازیگر با اشاره به قصه این سریال نیز گفت: ممکن است این سریال مردم را شاد نکند، اما به گونه ای طراحی شده که مخاطب با آن همذات پنداری می کند.

این سریال قهرمان محور است و مخاطب به راحتی می تواند خود را جای تک تک کاراکترهای آن بگذارد.

یکتا مثل تمامی آثار شهرام شاه حسینی چند قصه را با هم نمایش می دهد و به شخصه بازی در چنین آثاری را دوست دارم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در گفت وگو با فارس رهنما: وکیل سریال هشت و نیم دقیقه هستم/ از بازی در آثار طنز فاصله گرفته ام

در گفت وگو با فارس رهنما: وکیل سریال هشت و نیم دقیقه هستم/ از بازی در آثار طنز فاصله گرفته ام