مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 خرداد 1395 ساعت 23:012016-06-05سياسي

ناگفته‎های عضو تیم پرستاری امام(ره) ماجرای آن 2 شبی که امام(ره) نخوابید


دکتر احمدرضا زرگر، مدت 21 ماه در تیم پزشکی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان پرستار سعادت خدمتگزاری داشته است و روایت نگفته ای از آن دو شبی که امام(ره) به خواب نرفتن را بیان می کند.

- به گزارش گروه فضای مجازی " هفته نامه پنجره نوشت: شرایط پرستاران و تیم مراقبین امام خمینی(ره) سال 62 به جبهه رفتم و دست بر قضا به دلیل اینکه دیپلم داشتم به بهداری رزمی ارجاع داده شدم و آن زمان احساس می کردم وقتی ترکش و تیر به بدن رزمندگان برخورد می کند، چه کسی از آن ها مراقبت می کند و تصور اینکه یک خانم بخواهد از یک رزمنده مرد مراقبت کند، برایم دور از ذهن بود.

به همین دلیل یکی از رشته هایی که برای کنکور انتخاب کردم، پرستاری بود.

پس از این انتخاب در دانشگاه تهران قبول شدم و 23 بهمن سال 62 کلاس ها آغاز شد و من با اخذ مرخصی دوباره به جبهه رفتم و در آن زمان در عملیات خیبر مجروح شدم.

پس از آن برای مداوا برگشتم.

مدتی تحت درمان بودم و با یک سال تاخیر دوباره سر کلاس حاضر شدم و سرانجام ششم شهریور سال 66 فارغ التحصیل شدم.

یکی از همکلاسی هایم از برادران سپاهی به نام شریفی صابر بود که به سیستم دارویی آشنایی داشت و از قدیم در بهداری رزمی جنگ بود.

او گفت که نیاز به نیرو در این تیم درمان حضرت امام داریم و به نظر می رسد شما در این زمینه شایستگی داشته باشید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناگفته‎های عضو تیم پرستاری امام(ره) ماجرای آن 2 شبی که امام(ره) نخوابید

ناگفته‎های عضو تیم پرستاری امام(ره) ماجرای آن 2 شبی که امام(ره) نخوابید