مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 خرداد 1395 ساعت 08:112016-05-25ورزشي

من یک پرسپولیسی متعصبم اما استقلال هم مرا می خواهد!


مدتهاست که از شجاع خلیل زاده به عنوان یکی از بازیکنان حاضر در لیست خرید برانکو نام برده می شود.

- به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدتهاست که از شجاع خلیل زاده به عنوان یکی از بازیکنان حاضر در لیست خرید برانکو نام برده می شود.

از قرار معلوم سرمربی سرخپوشان به جذب این مدافع علاقه زیادی دارد و امیدوار است با حضور او، آشفته بازار خط دفاعی قرمزها سر و سامانی بگیرد.

مدت سربازی شجاع هم تمام شده و او در پایان فصل می تواند تراکتورسازی را ترک کند، هرچند هنوز نیم فصل از قرارداد خلیل زاده با سپاهان باقی مانده و او در صدد است تا بلکه بتواند این مشکل را حل کند.

جالب است بدانید شجاع سه سال پیش هم از پرسپولیس پیشنهاد داشت و قرار بود در آغاز لیگ سیزدهم سرخپوش شود.

او حتی پیش از انتخاب کادرفنی سرخپوشان با مدیران این باشگاه به توافق رسید و روز 23اردی بهشت92 در مصاحبه ای معروف گفت: من با پرسپولیس قرارداد داخلی امضا کرده ام اما تصمیم نهایی ام منوط به انتخاب سرمربی این تیم است.

منتظر مشخص شدن سرمربی هستم تا تصمیم خود را بگیرم، سایر موارد تمام شده است و مشکلی وجود ندارد.

من سردار رویانیان را قبول دارم و توافق شفاهی در این زمینه صورت گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

من یک پرسپولیسی متعصبم اما استقلال هم مرا می خواهد!

من یک پرسپولیسی متعصبم اما استقلال هم مرا می خواهد!