مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 اردیبهشت 1395 ساعت 12:002016-05-17سياسي

برای اصولگرایان لاریجانی خیرالموجودین است


«رقابت عارف و لاریجانی می تواند فضای مجلس دهم را دو قطبی کند.

اگر لاریجانی رییس فراکسیون اصولگرایان شود و عارف رهبر اصلاح طلبان مجلس قطعا آنها بر سر مسائل مختلف در مجلس با هم رقابت خواهند کرد.

- رقابت عارف و لاریجانی می تواند فضای مجلس دهم را دو قطبی کند.

اگر لاریجانی رییس فراکسیون اصولگرایان شود و عارف رهبر اصلاح طلبان مجلس قطعا آنها بر سر مسائل مختلف در مجلس با هم رقابت خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب اصولگرای مؤتلفه اسلامی در مورد شانس عارف و لاریجانی برای رسیدن به ریاست مجلس دهم به "عصر ایران" گفت: به لحاظ تجربه مدیریت مجلس و هم از لحاظ تسلط بر آیین نامه داخلی و هم از لحاظ تعامل با سلایق گوناگون امتیازات و ویژگی های لاریجانی بیشتر از امتیازات عارف است.

نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار عصر ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر 180 نماینده از ریاست لاریجانی بر مجلس دهم حمایت کرده اند.

هم اکنون علی لاریجانی اصولگرا و محمدرضا عارف اصلاح طلب دو گزینه اصلی برای تصدی سمت ریاست مجلس هستند.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: اکثر نمایندگان مجلس با توجه به ویژگی های برجسته لاریجانی نسبت به عارف، او را برای ریاست مجلس انتخاب خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای اصولگرایان لاریجانی خیرالموجودین است

برای اصولگرایان لاریجانی خیرالموجودین است