مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اردیبهشت 1395 ساعت 07:502016-04-27اقتصادي

امسال؛ واگذاری 30 هزار واحد مسکن پرند


مدیر عامل شهر جدید پرند از واگذاری 30 هزار واحد مسکن مهر پرند خبر داد.

- علی اکبر طاهری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما "گفت : حدود 95 هزار واحد مسکن مهر در شهر پرند در مجموع ساخته می شود و تا به امروز حدود 58 هزار واحد با همه امکانات و زیرساخت ها واگذار شده است.

وی افزود : 30 هزار واحد هم باقی مانده و دارای متقاضی است و در صورت تکمیل اورده های متقاضیان و ارایه خدمات اب و برق دستگاههای مربوطه در سال 95 پرونده مسکن مهر در شهر جدید پرند بسته خواهد شد .

طاهری با اشاره ه 7 هزار واحد فاقد متقاضی مسکن مهر پرند گفت:از طریق رسانه ها اگهی فروش این واحدها اعلام شد و برطبق دستور العمل ابلاغی در سایت شرکت عمران و بهسازی شهر جدید پرند قرار دادیم وتا متقاضیان ثبت نام کنند و پروژه انان مشخص شود.

طاهری تاکید کرد: قیمت مسکن مهر فاقد متقاضی را هم بررسی و قیمت نهایی را اعلام کردیم.

وی افزود : برخی طرح های فاقد متقاضی 30 تا 70 درصد تکمیل و با تسهیلات بانکی ساخته شده است و با ثبت نام و تکمیل واریزی پروزه کامل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران پرند افزود : برنامه زمان بندی از طریق پیمانکاران اعلام شده است و امیدواریم تا اواخر اردیبهشت به صورت تدریجی واگذاری ها صورت گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امسال؛ واگذاری 30 هزار واحد مسکن پرند

امسال؛ واگذاری 30 هزار واحد مسکن پرند