مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 فروردین 1395 ساعت 08:502016-03-25اجتماعي

باغ شهری در دل کویر


چشمان خود را ببندید و تصور کنید در کوچه باغ هایی درحال قدم زدن هستید که درختانش به قدری سر به فلک کشیده اند که گویا آسمان را لمس می کنند، نسیم دلنوازی صورتتان را نوازش می کند و اگر کمی دستان خود را بالا ببرید می توانید میوه دلخواه خود را از شاخه جدا کنید.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، کناره های این مسیر گل های زرد، قرمز و سفید برای هر رهگذری دلنوازی می کند و اگر تنها چند قدم دیگر بردارید علاوه بر صدای ظریف گنجشک هایی که لابه لای درختان زندگی می کنند صدای زیبا و گوش نواز آب زلالی را خواهید شنید، اینجا بهشت نیست، خوانسار است، شهری که چشم از دیدن زیبایی هایش سیر نمی شود.

این شهر در نزدیکی کویر مرکزی ایران قرار دارد اما گویا دقیقا در دل بهشت است، خوانسار باغ شهر بی نظیری است که در لابه لای درختان خود پنهان شده است و نه تنها برای سفر بلکه برای گذران یک عمر هم این شهر با طبیعت زیبا و ظرفیت های مختلفی که دارد می تواند شهر مناسبی باشد.

خوانسار به شهر یازده چشمه معروف است، چشمه هایی که زندگی را به این شهر می آورند در پارک سرچشمه به یکدیگر می رسند؛ این پارک یکی از قدیمی ترین قسمت های شهر خوانسار است، در شمال شرقی این پارک مقبره باباپیر قرار دارد، باباپیر در هفت قرن گذشته یکی از تاثیرگذارترین م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باغ شهری در دل کویر

باغ شهری در دل کویر