مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 اسفند 1394 ساعت 16:052016-03-01سياسي

نوروز در ایران گردشگر جذب می کند؟


ایران پرونده اولیه برای جهانی شدن نوروز را تهیه کرد، هزینه ها، زحمت ها و تلاش های اولیه را متحمل شد، اما حالا ترکیه از آن بهره برداری می کند! اتفاقی که باعث شده ایران هنوز چیزی به عنوان «گردشگر نوروزی» نداشته باشد.

- ایران پرونده اولیه برای جهانی شدن نوروز را تهیه کرد، هزینه ها، زحمت ها و تلاش های اولیه را متحمل شد، اما حالا ترکیه از آن بهره برداری می کند! اتفاقی که باعث شده ایران هنوز چیزی به عنوان گردشگر نوروزی نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا، این بحث یکی از مهمترین دغدغه های خبرنگاران در هفته های پایانی امسال بود، دغدغه ای که در نشست خبری آیین بزرگداشت نوروز مطرح شد و سمیع اله حسینی مکارم ، رییس شورای سیاستگذاری این آیین و دیگر مسئولان پنل های مختلف این همایش نیز با تایید این وضعیت آن را قابل تغییر دانستند، آن هم در شرایطی که سازمان میراث فرهنگی امسال بتواند از این مراسم بزرگداشت که برگزاری اش چیزی حدود یک سال طول می کشد، سربلند بیرون بیاید.

اما در این میان انتخاب مکارم حسینی که سمت معاونت توسعه و مدیریت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را برعهده دارد، به عنوان دبیر شورای سیاست گذاری آیین بزرگداشت نوروز مساله ای بود که از ابتدای ورود خبرنگاران به مراسم باعث تعجب شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نوروز در ایران گردشگر جذب می کند؟

نوروز در ایران گردشگر جذب می کند؟