مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 بهمن 1394 ساعت 00:302016-02-08بين الملل

نامزد جمهوریخواه امریکا، شکنجه ی غرق مصنوعی مجاز است


نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تازه ترین نمونه از بیان های عوام گرایانه ی خود استفاده از تکنیک شکنجه ی غرق مصنوعی را برای گرفتن اعتراف از زندانی های خارجی مجاز دانست .

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛" به نقل از ای پی تی ان دونالد ترامپ در سخنانی تبلیغاتی در نیوهمپ شایر مدعی شد استفاده از شکنجه ی غرق مصنوعی در مقایسه با اقدام هایی که تروریست های داعش هم اکنون ضد گروگان ها و زندانی ها انجام می دهند ناچیز است.

دونالد ترامپ به هوادارانش گفت: غرق مصنوعی به اندازه کافی خشن نیست.

همین الان افرادی در خاورمیانه و جاهای دیگر هستند که سر مسیحیان را از بدنشان جدا می کنند.

جیمز فولی یک نمونه از آنهاست.

می دانید غرق مصنوعی چیست؟ در مقایسه با چیزی که داریم از آن حرف می زنیم ناچیز است ، برخوردهای خشن تر از این هم ایرادی ندارد.

آیا همه شما با من موافق نیستید؟ آن حیواناتی که سر از تن جدا می کنند وقتی می شنوند ما داریم درباره غرق مصنوعی بحث می کنیم از ته دل به ما نمی خندند.

جامعه بین المللی غرق مصنوعی را شکنجه می داند و قانون آمریکا نیز استفاده از آن را ممنوع کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نامزد جمهوریخواه امریکا، شکنجه ی غرق مصنوعی مجاز است

نامزد جمهوریخواه امریکا، شکنجه ی غرق مصنوعی مجاز است