مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 آبان 1394 ساعت 17:402015-11-05ورزشي

اعتراف بنزما به دست داشتن در پرونده اخاذی/ 5 سال زندان در انتظار مهاجم فرانسوی رئال مادرید


کریم بنزما که شب گذشته در زندان به سر برد اعتراف کرد از والبوئنا هم تیمی اش در تیم ملی فرانسه اخاذی کرده است.

- به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای اسپورت، کریم بنزما مهاجم فرانسوی رئال مادرید که چند سال پیش به همراه فرانک ریبری به دلیل آزار رساندن به یک دختر نوجوان تحت بازجویی قرار گرفته و از آن پرونده تبرئه شده بود دو روز قبل به دلیل دست داشتن در یک پرونده غیر اخلاقی دیگر دستگیر شد و شب گذشته (چهارشنبه) را در زندان سپری کرد.

کریم بنزما متهم است که در پرونده اخاذی عکس ها و فیلم های غیر اخلاقی از متئو والبوئنا هافبک تیم ملی فرانسه دست داشته است.

نام او جبرییل سیسه و سه نفر دیگر در این پرونده قرار گرفته است.

بنزما امروز پس از پشت سر گذاشتن یک روز در زندان اعتراف کرد از والبوئنا با داشتن عکس و فیلم های غیر اخلاقی اخاذی کرده است.

اعترافی که می تواند محرومیت او را کاهش دهد و به نظر می رسد او با 5 سال زندان یا حبس روبه رو شود.

در واقع حکم اولیه برای بنزما 7 سال زندان و پرداخت 100 هزار یورو بود که با این اعتراف احتمالا میزان حضور او در زندان تا دو سال کاهش خواهد یافت.

در صورتی که این اتفاق توسط دادگاه تایید شود، باید منتظر یکی از اتفاقات عجیب و تاسف بار در فوتبال باشیم که یک بازیکن بااستعداد به این شکل استعداد خود را نابود می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعتراف بنزما به دست داشتن در پرونده اخاذی/ 5 سال زندان در انتظار مهاجم فرانسوی رئال مادرید

اعتراف بنزما به دست داشتن در پرونده اخاذی/ 5 سال زندان در انتظار مهاجم فرانسوی رئال مادرید