مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مهر 1394 ساعت 12:312015-10-19سياسي

عضو شورای شهر بوشهر: روند اجرای برخی پروژه های عمرانی شهرداری بوشهر کند است


عضو شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان اینکه روند برخی پروژه های عمرانی در دست اجرا کند است خواستار تسریع در اجرای این پروژه ها شد.

- " از بوشهر، ندا عبدالله زاده صبح امروز در نشست شورای شهر بوشهر اظهار داشت: برخی پروژه های عمرانی پیشرفت خوبی دارند، اما برخی از آن ها مثل سنگفرش خیابان امام خمینی و عاشوری روند کندی دارد یا متوقف است که مردم از این وضعیت گلایه مند هستند و خواستار تسریع در اجرای این پروژه ها هستند.

وی در ادامه خواستار تذکر معاونت عمرانی شهرداری به پیمانکاران برای تسریع در روند اجرای این پروژه ها شد.

اجرای پروژه ها مطابق با طرح جامع و تفضیلی باشد عضو دیگر شورای اسلامی شهر بوشهر نیز خواستار اجرای پروژه ها بر اساس طرح جامع  و تفضیلی شد.

زهرا رضایی بیان کرد: با توجه به اجرای پروژه ها که پول بیت المال است باید به گونه ای عمل کنیم که این پروژه ها مطابق با طرح جامع و تفضیلی بوده و دوباره کاری نشود.

وی تصریح کرد: شهروندان و کارکنان بازنشسته شهرداری برای استخدام فرزندان خود در شهرداری به همه اعضاء شورا مراجعه می کنند و ما روزانه نیز مراجعات بسیار زیادی برای استخدام داریم، لذا اگر قرار است با توجه به تنوع کارها در شهرداری و سازمان های وابسته نیرو جذب شود از طریق فراخوان و آزمون باشد تا حق کسی ضایع نشود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضو شورای شهر بوشهر: روند اجرای برخی پروژه های عمرانی شهرداری بوشهر کند است

عضو شورای شهر بوشهر: روند اجرای برخی پروژه های عمرانی شهرداری بوشهر کند است