مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مهر 1394 ساعت 10:112015-10-01بين الملل

گفت وگو میان کشورهای منطقه امکان مداخله را کاهش می دهد


بدیهی است در محیط تعامل و گفت وگو میان کشورهای منطقه امکان مداخله خارجی به حداقل می رسد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، افخم در گفت وگو با پایگاه خبری لبنانی العهد، با تشریح رویکرد های دولت جمهوری اسلامی ایران برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه تصریح کرد: در دو سال گذشته ایران همواره با حسن نیت و علاقه مندی، گسترش حوزه های همکاری در زمینه های مختلف را با همه همسایگان خود دنبال کرده است .

وی خاطرنشان کرد: البته این همکاری ها با درجات متفاوت از یکدیگر نتایجی خوب داشته و پیشرفت هایی حاصل شده اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و همه باید برای شرایط مطلوب همکاری ها، تلاش کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در شرایط کنونی منطقه و بحران های منطقه ای و از همه مهمتر تهدیدهای ناشی از تروریسم و افراطی گری که دامنه و آثار آن را در مرزهای اروپا شاهد هستیم همه نشانگر این است که برای عبور موفقیت آمیز از این بحران و ورود به دوره جدید و شرایط مطلوب نیازمند همکاری جمعی هستیم.

افخم افزود: حوزه اشتراکات و علائق کشورهای منطقه استعدادهای بسیاری برای تحرک و فعالیت بهتر از گذشته را دارد اما متاسفانه معدود کشورهایی تمرکز خود را بر اختلاف رای و دیدگاه معطوف کرده اند که آثار منفی و تبعات مخرب این رویکرد را که در تضاد با منافع ملت های مسلمان من


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گفت وگو میان کشورهای منطقه امکان مداخله را کاهش می دهد

گفت وگو میان کشورهای منطقه امکان مداخله را کاهش می دهد