مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1394 ساعت 13:512015-08-24اقتصادي

رانت خوار 650 میلیون یورویی سراغ پتروشیمی رفت


طرح انتقادات یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از وزارت نفت مبنی بر ادامه ارائه مجوز احداث پتروشیمی های گازی با ارزش افزوده پایین، از ورود نسل جدیدی از رانت جویان به این عرصه رونمایی کرد.

- به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو "؛ نادر قاضی پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مجلس و در بخشی از طرح سوال خود از وزیر نفت به موضوع خوراک گاز واحدهای پتروشیمی پرداخت و گفت: مجلس تصویب کرده است که 13 سنت کف قیمت خوراک پتروشیمی ها باشد و انتظار داریم وزارت نفت از موضع مجلس حمایت کند.

مجلس نخواهد گذاشت که وزارت اقتصاد و وزارت صنعت و معدن قیمت خوراک را از 13 سنت کمتر کنند.

قیمت خوراک گاز پتروشیمی های ایران عملا تبدیل به نقطه عطف استراتژی توسعه صنعت پتروشیمی در کشور شده است.

به گونه ای که اغلب سرمایه گذاران شبه خصوصی و شبه دولتی را به سوی سرمایه گذاری در تولید محصولات کم ارزشی مانند اوره و متانول سوق داده و پتروشیمی های پر بازده و پر منفعت خوراک مایع را علی رغم تولید عمده میعانات گازی در ایران بدون مشتری گذاشته است.

سود هنگفت ناشی از ارزان فروشی گاز همزمان جلوی توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی و دستیابی به ارزش افزوده و ضریب اشتغال بالاتر در این صنعت را گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رانت خوار 650 میلیون یورویی سراغ پتروشیمی رفت

رانت خوار 650 میلیون یورویی سراغ پتروشیمی رفت