مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1394 ساعت 09:502015-07-27سياسي

خندوانه ایرانی، مهاجرین و رامبدی که افغانستانی شد


ضبط برنامه پربیننده خندوانه با حضور دو میهمان و یک گروه موسیقی افغانستانی خاطرات زیبایی داشته که یک فعال فرهنگی بخشی از آن را به رشته تحریر درآورده است.

- به گزارش خبرنگار سایت افغانستان "، روز جمعه دوم مرداد ماه برنامه خندوانه با حضور دو مهمان برجسته افغانستانی و یک گروه موسیقی ضبط شد و بر اساس خبرهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی قرار است امروز دوشنبه منتشر شود.

سرور رجایی نویسنده و شاعر و عارف جعفری هنرمند افغانستانی همراه با یک گروه موسیقی افغانستانی مهمانان این برنامه بودند.

نادر موسوی از فرهنگیان افغانستانی مقیم تهران که همراه با 80 نفر از مهاجرین، مهمانان ویژه را در برنامه خندوانه همراهی کرده، خاطرات و حاشیه هایی از ضبط این برنامه در صفحه فیس بوک خود منتشر کرده است.

وی این برنامه را پرشور وصف کرده و نوشته است: سرور رجایی صحبت های خیلی خوبی کرد و عارف جعفری عزیز هم آهنگ زیبایی با لهجه هزارگی خواند.

گروه پاییز طلایی که از هموطنان هراتی تشکیل شده و برای اولین بار آنان را می دیدم، آهنگی از مرحوم احمد ظاهر را اجرا کردند.

به نوشته وی، رامبد جوان مجری پر انرژی و توانمند برنامه تلاش زیادی کرد تا کار خوب و متفاوتی ارائه شود و صحبت های بسیار زیبا و همدلانه ای داشت که باعث شد مهمانان نهایت همکاری را بکنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خندوانه ایرانی، مهاجرین و رامبدی که افغانستانی شد

خندوانه ایرانی، مهاجرین و رامبدی که افغانستانی شد