مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 تیر 1394 ساعت 17:552015-06-30ورزشي

تنها تیم لیگ برتری فوتبال شمال ایران همچنان بلاتکلیف


تمرینات تیم فوتبال ملوان بندرانزلی چند روزیست که بدون حضور بازیکنان اصلی و سرمربی ودر بلاتکلیفی مالکیت باشگاه در حال برگزاریست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما زمان به سرعت به ضرر ملوان در حال گذر است و بلاتکلیفی تیم ملوان ، هواداران تنها تیم لیگ برتری فوتبال شمال ایران را نگران کرده است.

درحالیکه اکثر تیم های لیگ برتری تمرینات پیش فصل و نقل و انتقالات را آغاز کرده اند ، قوی سپید انزلی پس از بحران فصل گذشته وبقا درلیگ برتر به عنوان آخرین تیم باقی مانده، همچنان با بحران دست و پنجه نرم می کند.

ملوان بندرانزلی پس از انصراف سیروس محجوب مالک 70 درصد سهام باشگاه ، دچارمشکل مالکیتی و مدیریتی است وتمرینات این تیم از31 خرداد بدون حضوربازیکنان اصلی وسرمربی آغازشده است.

با وجود اینکه از 12 خرداد فصل نقل و انتقالات آغاز شده، ملوان هنوز نتوانسته وارد این بازار بشود و حتی با بازیکنان فصل گذشته تمدید کند.

از باشگاه ملوان هم خبر می رسد چند بازیکن تأثیر گذار فصل گذشته همچون محسن یوسفی ، فرزاد حاتمی و پژمان نوری مذاکراتی با تیم های متمول لیگ آغاز کرده اند .

این در حالیست که ملوان و تراکتور سازی تنها تیم های لیگ برتری هستند که می توانند از امتیاز بازیکن سرباز استفاده کنند اما فعلاً بدلیل نابسامانی های موجود در ملوان ، همه این بازیکنان سرباز از ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنها تیم لیگ برتری فوتبال شمال ایران همچنان بلاتکلیف

تنها تیم لیگ برتری فوتبال شمال ایران همچنان بلاتکلیف