مطالب مرتبط:
رییس سازمان برنامه و بودجه برای تامین اعتبار راه آهن خراسان جنوبی قول مساعد داد
ورود معاون رییس جمهور به خراسان جنوبی با استقبال مسئولان و برنامه های ویژه
هاشمی: خراسان جنوبی به قطب آزمایشگاهی شرق کشور تبدیل شود
استاندار: خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات گردشگری، رتبه سوم کشور را کسب کرد
تدوین برنامه درسی دوره ارشد بهداشت عمومی با تمرکز بر اپیدمیولوژی در حال نهایی شدن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 آبان 1405 ساعت 22:052026-10-28سياسي

هاشمی: برنامه جامع گردشگری خراسان جنوبی تدوین شود

هاشمی: برنامه جامع گردشگری خراسان جنوبی تدوین شود

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی بر تدوین برنامه جامع گردشگری خراسان جنوبی با هدف بهره برداری از ظرفیت های تاریخی، - بیرجند- نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی بر تدوین برنامه جامع گردشگری خراسان جنوبی با هدف بهره برداری از ظرفیت های تاریخی، معدنی، فرهنگی و سلامت استان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن هاشمی شامگاه چهارشنبه در نشست فعالان گردشگری با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: خراسان جنوبی با وجود برخورداری از ظرفیت های فراوان، هنوز نتوانسته است اقتصاد گردشگری خود را به طور متناسب با این توانمندی ها توسعه دهد.

وی با اشاره به ظرفیت های فرهنگی، علمی و معدنی استان، افزود: بخش مهمی از داشته های خراسان جنوبی در حوزه علم و دانش است و آرامگاه چهره های برجسته علمی و ادبی در گوشه و کنار استان، بخشی از این میراث ارزشمند به شمار می رود.

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت توسعه ژئوتوریسم در استان، خاطرنشان کرد: وجود معادن متعدد، از جمله معادن طلا، ظرفیت مناسبی برای رونق گردشگری زمین شناختی فراهم کرده است.


برچسب ها: خراسان جنوبی - گردشگری - مجلس شورای اسلامی - خراسان - جنوبی - نماینده مردم - شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

هاشمی: برنامه جامع گردشگری خراسان جنوبی تدوین شود

هاشمی: برنامه جامع گردشگری خراسان جنوبی تدوین شود