مطالب مرتبط:
دستگیری باند سه نفره سارقان مسلح کابل برق در گلستان
افشاگری جنجالی مدیرعامل فولاد: رامین رضاییان با چند میلیارد از استقلال جدا شد؟ ادعای 200 میلیاردی تکذیب شد!
متلاشی شدن شبکه های کلاهبرداری اینترنتی علیه بازنشستگان آسیایی
بانک مسکن 37 هزار میلیارد ریال وام ازدواج پرداخت کرد
کشف 8 فقره سرقت خودرو و داخل خودرو به ارزش 50 میلیارد ریال در تبریز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 آبان 1405 ساعت 10:552026-10-24حوادث

دستگیری باند 4 نفره کلاهبرداران اینترنتی با 200 میلیارد ریال کلاهبرداری در زاهدان

دستگیری باند 4 نفره کلاهبرداران اینترنتی با 200 میلیارد ریال کلاهبرداری در زاهدان

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند 4 نفره کلاهبرداری اینترنتی توسط کارشناسان پلیس فتا خبر داد.

- سردار مرتضی جوکار در گفت وگو با ایسنا افزود: متهمان با ارسال لینک های جعلی و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات تلفن همراه شهروندان، اقدام به سرقت اطلاعات و انجام خریدهای اینترنتی با وجوه سرقت شده می کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: ارزش کلاهبرداری های صورت گرفته در این پرونده حدود 200 میلیارد ریال برآورد شده و تاکنون بخشی از وجوه به مالباختگان بازگردانده شده است که با توجه به بررسی های انجام شده، پیش بینی می شود تعداد شکات این پرونده به 30 نفر افزایش یابد.

سردار جوکار خاطرنشان کرد: از باز کردن لینک های ناشناس و مشکوک خودداری کنید و اطلاعات بانکی و شخصی خود را در اختیار صفحات و درگاه های غیرمعتبر قرار ندهید.

انتهای پیام


برچسب ها: کلاهبرداری - فرمانده انتظامی - اینترنتی - اطلاعات - فرمانده انتظامی استان - کلاهبرداران اینترنتی - کلاهبرداری اینترنتی
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری باند 4 نفره کلاهبرداران اینترنتی با 200 میلیارد ریال کلاهبرداری در زاهدان

دستگیری باند 4 نفره کلاهبرداران اینترنتی با 200 میلیارد ریال کلاهبرداری در زاهدان