مطالب مرتبط:
سرشماری ثبتی مبنای نفوس و مسکن 1405 آغاز شد
آغاز رسمی سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1405؛ پیامک سرشماری برای چه کسانی ارسال می شود؟ جزییات روش حضوری و مجازی
سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1405 آغاز شد
سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1405 آغاز شد
مرحله اجرایی سرشماری نفوس و مسکن 1405 در خراسان رضوی آغاز شد (2 آبان 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 آبان 1405 ساعت 17:252026-10-24اقتصادي

سرشماری ثبتی مبنای نفوس و مسکن 1405 در کردستان آغاز شد

سرشماری ثبتی مبنای نفوس و مسکن 1405 در کردستان آغاز شد

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا 1405 با حضور رییس جمهور، رییس سازمان برنامه و بودجه و استانداران کشور، از جمله استاندار کردستان، - سنندج- سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا 1405 با حضور رییس جمهور، رییس سازمان برنامه و بودجه و استانداران کشور، از جمله استاندار کردستان، به صورت وبیناری آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم آغاز رسمی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا 1405 بعدازظهر شنبه با حضور رییس جمهور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، استانداران و جمعی از مسئولان برگزار شد و استاندار کردستان نیز به صورت وبیناری در این مراسم حضور یافت.

در سرشماری ثبتی مبنا، مرکز آمار ایران با بهره گیری از اطلاعات ثبت شده در سامانه های دستگاه های اجرایی، داده های مورد نیاز درباره جمعیت و مسکن را جمع آوری و پردازش می کند.

این شیوه با تکیه بر داده های موجود در پایگاه های اطلاعاتی دستگاه ها، نیاز به مراجعه حضوری به خانوارها و استفاده از نیروهای آمارگیر را کاهش می دهد و امکان اجرای سرشماری بر پایه اطلاعات ثبتی را فراهم می سازد.


برچسب ها: سازمان برنامه و بودجه - استاندار - استاندار کردستان - برنامه و بودجه - سازمان برنامه - سرشماری - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

سرشماری ثبتی مبنای نفوس و مسکن 1405 در کردستان آغاز شد

سرشماری ثبتی مبنای نفوس و مسکن 1405 در کردستان آغاز شد