مطالب مرتبط:
بررسی و پیگیری مشکلات صنایع کیش در بازدید معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش
بررسی و پیگیری مشکلات صنایع کیش در بازدید معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش
بررسی روند اجرای طرح منطقه ویژه اقتصادی سرو
روانبخش:ظرفیت اقتصادی سلفچگان برای تقویت زیرساخت های منطقه استفاده شود
دکتر پزشکیان در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادر کننده گاز: اعمال تحریم های یک جانبه و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران ثبات بازارهای انرژی را با خطر جدی مواجه کرده است/ عرضه کنندگان عمده انرژی جهان مداخلات نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس را محکوم و به طور موثری با آن مقاØ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 آبان 1405 ساعت 19:102026-11-05اقتصادي

13 طرح اقتصادی در منطقه ویژه گچساران در حال پیگیری است


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: 13 طرح اقتصادی در منطقه ویژه گچساران در حال پیگیری و اجراست.

- استاندار کهگیلویه و بویراحمد: 13 طرح اقتصادی در منطقه ویژه گچساران در حال پیگیری است کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: 13 طرح اقتصادی در منطقه ویژه گچساران در حال پیگیری و اجراست.

یدالله رحمانی امروز (پنجشنبه، 14 آبان) در جلسه بررسی روند اجرایی پروژه های اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی گچساران، گفت: واحدهای تولیدی در منطقه مستقر شده اند و پروژه های آن ها از پیشرفت مناسبی برخوردار است.

وی با تأکید بر لزوم تسریع در تعیین سازمان متولی منطقه ویژه اقتصادی، خواستار تنظیم و ارسال سریع گزارش های مربوط برای اخذ مجوزهای لازم شد و بیان کرد: جانمایی واحدهای تولیدی در اراضی واگذارشده باید با برنامه ریزی منسجم و با نگاه به توسعه بلندمدت منطقه انجام شود.

او با اشاره به ظرفیت های بزرگ سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی گچساران، گفت: احداث سه پالایشگاه با ظرفیت های 120 هزار، 75 هزار و 110 هزار بشکه در روز، در کنار طرح های پتروشیمی، صنایع شیشه، کربنات سدیم، انبارها و سایر پروژه های صنعتی، می تواند گچساران را به یکی از قطب های مهم پالایشگاهی کشور تبدیل کند و زمینه ساز تحول اقتصادی شهرستان، استان و جنوب کشور شود.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - منطقه ویژه - استاندار کهگیلویه - اقتصادی - منطقه ویژه اقتصادی - گچساران - منطقه
آخرین اخبار سرویس:

13 طرح اقتصادی در منطقه ویژه گچساران در حال پیگیری است

13 طرح اقتصادی در منطقه ویژه گچساران در حال پیگیری است