مطالب مرتبط:
دکتر پزشکیان در آیین رسمی دریافت استوارنامه سفیر جدید ترکیه: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
پزشکیان: ایران از هر تفاهمی برای تقویت وحدت و انسجام کشورهای اسلامی حمایت می کند/ تأکید بر همکاری مشترک کشورهای منطقه برای مقابله با تجاوز و تأمین امنیت پایدار
رسانه های ترکیه نشست چهارجانبه تهران را به طور گسترده پوشش دادند/ تأکید بر نقش ایران در کاهش تنش ها و تقویت امنیت منطقه ای/ بازتاب توافق ایران، ترکیه، عربستان و پاکستان برای تداوم همکاری های امنیتی/ برجسته سازی پیام پزشکیان درباره وحدت کشورهای اسلامی
پزشکیان: گسترش تعاملات میان کشورهای اسلامی ضرورتی راهبردی برای حفظ امنیت منطقه است
پزشکیان: ایران از هر تفاهمی برای تقویت وحدت و انسجام کشورهای اسلامی حمایت می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 آبان 1405 ساعت 19:202026-11-03بين الملل

پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است

پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است

اگر کشورهای اسلامی با وحدت و همبستگی در کنار یکدیگر قرار گیرند، رژیم صهیونیستی نخواهد توانست اهداف و نیات خود را در منطقه محقق کند.

- مسعود پزشکیان عصر امروز سه شنبه 12 آبان 1405 در آیین رسمی دریافت استوارنامه احمد آیدین دوغان، سفیر جدید جمهوری ترکیه در ایران، با اشاره به روابط دوستانه و تاریخی دو کشور اظهار داشت: ایران و ترکیه روابطی صمیمی و برادرانه دارند که خوشبختانه روزبه روز در حال گسترش است.

نگاه جمهوری اسلامی ایران به ترکیه و سایر کشورهای همسایه، نگاهی مبتنی بر برادری و احترام متقابل است و دو ملت از نظر فرهنگی، اعتقادی و حتی پیوندهای قومی، نزدیکی و اشتراکات فراوانی با یکدیگر دارند.

رییس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به استمرار و تقویت این مناسبات، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حساس منطقه، ضروری است ارتباطات و همکاری های دو کشور با قدرت بیشتری تداوم یابد و در مسیر ارتقای سطح مناسبات گام برداریم.

پزشکیان با اشاره به تحولات منطقه و اقدامات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: امروز رژیم صهیونیستی با ارتکاب جنایات و نسل کشی و همچنین تلاش برای ایجاد اختلاف و شکاف میان کشورهای اسلامی، اهداف و نیات خود را دنبال می کند؛ اهدافی که صرفاً یک کشور را نشانه نگرفته، بلکه تمام کشورهای اسلامی را دربرمی گیرد.


برچسب ها: کشورهای اسلامی - رژیم صهیونیستی - اسلامی - صهیونیستی - منطقه - پزشکیان - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است

پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است