|
| پنجشنبه، 14 آبان 1405 ساعت 13:552026-11-05سياسي
سرتیپ پاسدار محمد کرمی فرمانده نیروی زمینی سپاه، در بازدید از جزایر خلیج فارس و یگان های تحت کنترل عملیاتی قرارگاه مقدم مدینه منوره، از آمادگی کامل رزمندگان اسلام برای پاسخ کوبنده به هرگونه اقدام خصمانه جبهه باطل خبر داد.
1405/08/14 13:55:54 کد خبر: 1734938 چاپ به گزارش جماران، سردار سرتیپ پاسدار محمد کرمی، در بازدید از جزایر خلیج فارس و یگان های تحت کنترل عملیاتی قرارگاه مقدم مدینه منوره، گفت: نیرو های مسلح ما دارای اندیشه الهی هستند؛ به همین دلیل ما قدرتی غیر از قدرت الهی نمی بینیم.
امروز ملت عزیز ایران و جبهه مقاومت با توکل بر خدا، ذره ای در مقابل دشمن کوتاه نخواهند آمد و ما یقین به هدایت و عنایت و وعده های الهی داریم و پیروز این میدان ملت عزیز و جبهه مقاومت است و آینده از آن اسلام عزیز است.
برچسب ها: فرمانده نیروی زمینی سپاه -
نیروی زمینی سپاه -
جزایر خلیج فارس -
رزمندگان اسلام -
نیروی زمینی سپاه، -
مدینه منوره -
نیروی زمینی |
آخرین اخبار سرویس:
|
فرمانده نیروی زمینی سپاه: رزمندگان اسلام برای پاسخ کوبنده به هرگونه اقدام خصمانه آمادگی کامل دارند/ نیروهای مسلح و جبهه مقاومت در برابر دشمن کوتاه نخواهند آمد/ آینده از آن اسلام است
فرمانده نیروی زمینی سپاه: رزمندگان اسلام برای پاسخ کوبنده به هرگونه اقدام خصمانه آمادگی کامل دارند/ نیروهای مسلح و جبهه مقاومت در برابر دشمن کوتاه نخواهند آمد/ آینده از آن اسلام است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.