مطالب مرتبط:
دشمن از انسجام، اتحاد و آرامش مردم هراس دارد
اتحاد و انسجام ملی رمز پیروزی و غلبه بر دشمن است
سعید زرندی: همدلی و انسجام، کلید توسعه فولاد مبارکه
وحدت و انسجام مسئولان، زمینه ساز توسعه پایدار و حل مشکلات مردم است
وحدت و انسجام مسئولان، زمینه ساز توسعه پایدار و حل مشکلات مردم است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 آبان 1405 ساعت 14:402026-10-28سياسي

علی نژاد: همدلی و انسجام مردم و مسولین آنچنان دشمن را ناکام گذاشت

علی نژاد: همدلی و انسجام مردم و مسولین آنچنان دشمن را ناکام گذاشت

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: همدلی و انسجام مردم و مسولین آنچنان دشمن را ناکام گذاشته که دنیا مبهوت مانده است.

  - به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی نژاد ظهر چهارشنبه آذربایجان غربی در آیین تکریم و معارفه دادستان شهرستان بوکان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا اظهار کرد: شهدای عزیز با نثار خون پاک خود امنیت را در کشور و خصوصا در این خطه از استان تضمین کردند که از خداوند غفران الهی را برای این شهدای عزیزمان مسئلت داریم.

وی افزود: رمز بقا و رمز پیروزی ملت ایران ایمان است و ایمان در کنار تقوی و وحدت موجب شکست دشمن است، دشمنی که وحدت را مورد هجمه قرار داده که ما را به جان هم بیاندازد ولی همدلی و انسجام مردم و مسولین آنچنان دشمن را ناکام گذاشته که دنیا مبهوت مانده است.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به امنیت موجود در استان گفت:خط قرمز دستگاه قضایی استان امنیت مردم است و با کسانی که این امنیت را به مخاطره می اندازند با قاطعیت برخورد می کند.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: رییس دادگستری و دادستان بوکان برای حل مشکلات مردم در میدان هستند و از تمام ظرفیت ها برای اجرای عدالت بهره می برند.

علی نژاد در ادامه با اشاره به جایگاه سند تحول قو قضاییه گفت:دستگاه قضایی استان چندین سال است که بر با توجه به سند


برچسب ها: دادگستری آذربایجان غربی - رییس کل دادگستری - دادگستری - قضایی - برنامه عملیاتی - سند تحول قضایی - استان
آخرین اخبار سرویس:

علی نژاد: همدلی و انسجام مردم و مسولین آنچنان دشمن را ناکام گذاشت

علی نژاد: همدلی و انسجام مردم و مسولین آنچنان دشمن را ناکام گذاشت