مطالب مرتبط:
بدرقه محسن راستانی، عکاس پیشکسوت مستند و خبری ایران به خانه ابدی
مادر شهید میرزکی در خانه ابدی اش آرام گرفت
محسن راستانی درگذشت
«محسن راستانی» دار فانی را وداع گفت
fars | محسن راستانی درگذشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آبان 1405 ساعت 12:352026-10-27سياسي

بدرقه محسن راستانی به خانه ابدی

بدرقه محسن راستانی به خانه ابدی

حاضران در این مراسم برای وداع با محسن راستانی گرد هم آمده اند؛ عکاسی که در بیش از چهار دهه فعالیت حرفه ای خود، علاوه بر ثبت رویدادهای جنگ، - مراسم تشییع پیکر محسن راستانی - عکاس پیشکسوت و شناخته شده عکاسی مستند و خبری ایران - با حضور جمعی از مسئولین و فعالان حوزه عکاسی در خانه هنرمندان ایران در حال برگزاری است.

حاضران در این مراسم برای وداع با محسن راستانی گرد هم آمده اند؛ عکاسی که در بیش از چهار دهه فعالیت حرفه ای خود، علاوه بر ثبت رویدادهای جنگ، به روایت زندگی مردم و تحولات اجتماعی در قالب عکس های مستند پرداخت.

پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش بخش هایی از مستند زندگی و سخنان محسن راستانی، مراسم با اجرای مسعود زنده رود - عکاس پیشکسوت - آغاز شد.

  سیف الله صمدیان: یک برادر دلی را از دست دادم سیف الله صمدیان - هنرمند پیشکسوت - در مراسم تشییع پیکر محسن راستانی، با بیان اینکه نخستین بار صدای او را از تلویزیون شنیده است، اظهار کرد: نخستین باری که محسن را دیدم، در واقع او را ندیدم، بلکه صدایش را شنیدم.

در حال صرف ناهار با همسرم بودم که صدایی از تلویزیون پخش شد که شبیه هیچ کدام از صداهای رایج تلویزیون ایران نبود.

او درباره جنگ و خرمشهر صحبت می کرد.


برچسب ها: محسن - مراسم تشییع پیکر - تلویزیون - سیف الله صمدیان - مراسم - عکاس پیشکسوت - مراسم تشییع
آخرین اخبار سرویس:

بدرقه محسن راستانی به خانه ابدی

بدرقه محسن راستانی به خانه ابدی