مطالب مرتبط:
آغاز ثبت نام آزمون دکتری 1406 از فردا؛ مهلت نام نویسی تا 9 آبان و زمان برگزاری کنکور دکتری اعلام شد
برنامه ریزی برای برگزاری باشکوه مراسم 13 آبان در ایلام
برگزاری نشست تخصصی «نقش شهید خرازی در اجماع سازی سیاست خارجه» در تهران (3 آبان 1405)
وضعیت برگزاری جام ملت های آسیا در 28 آبان تعیین تکلیف می شود
دفترچه ثبت نام آزمون دکتری 1406 منتشر شد؛ مهلت ثبت نام تا 9 آبان و زمان برگزاری آزمون جمعه 16 بهمن + هزینه و شرایط ثبت نام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 آبان 1405 ساعت 15:002026-11-01سياسي

برگزاری پویش سراسری «وارثان ماکان» به مناسبت 13 آبان

برگزاری پویش سراسری «وارثان ماکان» به مناسبت 13 آبان

همزمان با فرارسیدن 13 آبان، روز دانش آموز، پویش سراسری «وارثان ماکان» با محوریت زنده نگه داشتن یاد و نام شهید ماکان نصیری و شهدای مظلوم میناب برگزار می شود.

- خرم آباد- همزمان با فرارسیدن 13 آبان، روز دانش آموز، پویش سراسری وارثان ماکان با محوریت زنده نگه داشتن یاد و نام شهید ماکان نصیری و شهدای مظلوم میناب برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با فرارسیدن 13 آبان، روز دانش آموز، پویش سراسری وارثان ماکان با هدف گرامیداشت یاد و نام شهید ماکان نصیری و شهدای مظلوم میناب و تبیین آرمان های دانش آموزان در مسیر آگاهی، ایثار و مقاومت برگزار می شود.

13 آبان یادآور ایستادگی، شجاعت و آرمان خواهی دانش آموزانی است که با ایمان و بصیرت، در مسیر عزت و سربلندی ایران گام برداشتند.

در همین راستا، پویش وارثان ماکان تلاش دارد زمینه مشارکت دانش آموزان را در بازخوانی این ارزش ها و بیان دیدگاه ها و احساسات خود درباره شهدای میناب و مناسبت روز دانش آموز فراهم کند.

سه محور اصلی پویش وارثان ماکان این پویش در سه محور اصلی طراحی شده و تمامی دانش آموزان در مقاطع تحصیلی مختلف می توانند آثار خود را در قالب های اعلام شده ارسال کنند.

نخستین محور، تولید کلیپ و ویدئو با موضوع شهدای میناب و سوژه های مرتبط با 13 آبان و راهپیمایی روز دانش آموز است.


برچسب ها: روز دانش آموز - دانش آموزان - دانش آموز - 13 آبان - دانش - ماکان - وارثان
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری پویش سراسری «وارثان ماکان» به مناسبت 13 آبان

برگزاری پویش سراسری «وارثان ماکان» به مناسبت 13 آبان