مطالب مرتبط:
روکش آسفالت بیش از 4700 کیلومتر از راه های روستایی و فرعی کشور طی هفت ماهه سال جاری
خاموشی که استخوان ها را می بلعد | کاهش استروژن، عامل اصلی پوکی استخوان در بانوان / از هر دو زن بالای 50 سال یک نفر شکستگی را تجربه می کند
راه روستا های بالای 20 خانوار مشگین شهر آسفالت شد
افراد 17 ساله و بالای 65 سال هم می توانند خون اهدا کنند
کارت سوخت خودروهای بالای 25 سال قطع می شود؟ پاسخ رسمی به شایعه جنجالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 آبان 1405 ساعت 12:002026-11-08اجتماعي

ترمیم آسفالت های بالای چهار سال رایگان شد


رییس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران از تصویب اصلاحیه مصوبه بهای خدمات صدور مجوز حفاری، لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جعفر تشکری هاشمی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در چهارصد و چهل و پنجمین جلسه شورا در جریان بررسی اصلاحیه مصوبه بهای خدمات صدور مجوز حفاری، لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر تهران با اشاره به جزییات این مصوبه، اظهار کرد: با توجه به ملاحظاتی که داشتیم عمر آسفالت یا کمتر از چهار سال یا بیشتر از آن است.

بهای ترمیم روکش برای آسفالت با عمر بالاتر از چهار سال دریافت نمی شود و تنها برای ترمیم آسفالت با عمر کمتر از چهار سال است.

وی با بیان اینکه این لایحه مفصل است و جزییات فراوانی دارد، یادآور شد: برای میزان حفاری بازه های طولی مشخص شده و برای زمان نیز بازه های هفته ای تعیین شده است.

تشکری هاشمی با تأکید بر اینکه تمام تلاش ما این بود که تمام ابعاد را ببینیم، تصریح کرد: سعی ما این بود که هم مشکلی برای دستگاه های خدمات رسان ایجاد نشود و هم شهرداری تهران به بهترین شکل خدمات رسانی کند.

ما در این مصوبه تلاش کردیم برای افزایش عمر آسفالت ملاحظات لازم را در نظر بگیریم.


برچسب ها: رییس کمیسیون عمران - کمیسیون عمران - رییس کمیسیون - شورای اسلامی شهر تهران - شهر تهران - تهران - شورای اسلامی شهر
آخرین اخبار سرویس:

ترمیم آسفالت های بالای چهار سال رایگان شد

ترمیم آسفالت های بالای چهار سال رایگان شد