مطالب مرتبط:
تأمین مالی 42 مگاوات نیروگاه خورشیدی؛ موانع اداری سد راه اجرای پروژه های جدید
چهارمحال و بختیاری آماده اجرای آزمایشی طرح نیروگاه خورشیدی خانگی
اجرای طرح نیروگاه خورشیدی بر بام مدارس کشور
اجرای نیروگاه های خورشیدی در 14 استان کشور توسط جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی
تاکید بر تسریع در اجرای نیروگاه های خورشیدی در خراسان جنوبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 آبان 1405 ساعت 14:402026-11-02اقتصادي

فرماندار ملایر: موانع اجرای نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو برطرف شود

فرماندار ملایر: موانع اجرای نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو برطرف شود

فرماندار ویژه ملایر با تأکید بر ضرورت توسعه انرژی های تجدیدپذیر و حمایت از سرمایه گذاران این حوزه، خواستار رفع موانع اجرایی نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو و تسریع در روند اجرای این طرح با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط شد.

- فرماندار ملایر: موانع اجرای نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو برطرف شود همدان (ایسنا) - فرماندار ویژه ملایر با تأکید بر ضرورت توسعه انرژی های تجدیدپذیر و حمایت از سرمایه گذاران این حوزه، خواستار رفع موانع اجرایی نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو و تسریع در روند اجرای این طرح با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط شد.

سعید کتابی دوشنبه 11 آبان در جلسه بررسی مسائل، مشکلات و موانع پیش روی نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت های تولید انرژی پاک اظهار کرد: توسعه نیروگاه های خورشیدی از اولویت های مهم شهرستان ملایر در راستای تأمین پایدار انرژی، حمایت از سرمایه گذاری و کمک به کاهش ناترازی برق است.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران فعال در حوزه انرژی های تجدیدپذیر افزود: دستگاه های اجرایی مرتبط باید با هماهنگی و همکاری مؤثر، نسبت به شناسایی و رفع مشکلات موجود اقدام کرده و زمینه تسهیل فرآیندهای اداری و اجرایی این طرح را فراهم کنند.


برچسب ها: نیروگاه خورشیدی - انرژی های تجدیدپذیر - دستگاه های اجرایی - خورشیدی - حسین آباد - نیروگاه - سرمایه گذاران
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار ملایر: موانع اجرای نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو برطرف شود

فرماندار ملایر: موانع اجرای نیروگاه خورشیدی حسین آباد شاملو برطرف شود