مطالب مرتبط:
پسر جوان برای نجات پدرش کشته شد!
مرد جوان پس از قتل همسر به زندگی خود پایان داد
مرد جوان پس از قتل همسر به زندگی خود پایان داد
جوان 19 ساله، عامل نجات آبی پوشان از قعر جدول (عکس)
اهدای اعضای جوان مرگ مغزی مشهدی به 7 بیمار زندگی دوباره بخشید (3 آبان 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آبان 1405 ساعت 13:302026-10-27سياسي

کمک فوری برای نجات این دو جوان که به زندگی برگردند

کمک فوری برای نجات این دو جوان که به زندگی برگردند

خیریه همت رضاشهر با ارسال نامه ای به عصر ایران، خواستار کمک فوری برای نجات دو جوان شده است که به زندگی برگردند.

در این نامه آمده است: احتراماً به استحضار می رساند سید علی ن  چهارده ساله و مجید آ شانزده ساله از مددجویان این خیریه به حضورتان معرفی می گردند.

نامبردگان بدون سرپرست(یتیم)تحت پوشش این موسسه هستند.

متاسفانه سید علی  نارسایی حاد کلیه (ARF)دارد و با آزمایش های انجام گرفته و اینکه تخریب کلیه ها شدید است طبق نظر پزشک باید فورا عمل گردد چون چند بار دیالیز شده و جواب نگرفته است و مورد بعدی مجید آقای گلمون سرطان خون دارد و پزشک ایشان هم بعداز چند درمان با دارو و شیمی درمانی دستور عمل فوری داده چرا که این نوجوان درد استخوان شدیدی دارد و بدنش متورم و کبود شده و تب و لرز و کاهش وزن دارد و در صورت عدم درمان به مغز استخوان سرایت کرده و مشکلاتش را بیشتر خواهدکرد.

با توجه به اورژانسی بودن هر دو مورد و مبلغ بالای درمان خواهشمند است مردم عزیز و نیک اندیش همت مضاعف داشته باشید و هرچقدر در توان دارید برای سلامتی  دو جوان یتیم کمک نمایید.

قبلا از همکاری و مساعدتی که دراین باره مبذول خواهید فرمود کمال تشکر و سپاسگزاری را می نماید.


برچسب ها: خیریه - درمان - استخوان - سید علی - کمک - جوان - مغز استخوان
آخرین اخبار سرویس:

کمک فوری برای نجات این دو جوان که به زندگی برگردند

کمک فوری برای نجات این دو جوان که به زندگی برگردند