مطالب مرتبط:
بارش باران و رعدوبرق در شمال کشور طی امروز و فردا (شنبه، 2 آبان 1405)
زمان آغاز دور جدید بارندگی پاییزی مشخص شد/ از امشب 8 استان برای بارش باران آماده باشند
بارش باران و رعدوبرق در گلستان؛ احتمال برف در ارتفاعات
هواشناسی امروز شنبه 2 آبان: بارش باران در این استان ها قطعی است
شاهینی: سرشماری نفوس و مسکن از اول آبان در کرمانشاه آغاز می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 آبان 1405 ساعت 13:552026-10-24اجتماعي

زورآوند: بارش باران و رعدوبرق در کرمانشاه از پنج شنبه آغاز می شود

زورآوند: بارش باران و رعدوبرق در کرمانشاه از پنج شنبه آغاز می شود

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود موج ناپایدار جوی در روزهای پنج شنبه و جمعه خبر داد که با بارندگی، رعدوبرق و وزش باد همراه خواهد بود.

- زورآوند: بارش باران و رعدوبرق در کرمانشاه از پنج شنبه آغاز می شود کرمانشاه - مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود موج ناپایدار جوی در روزهای پنج شنبه و جمعه خبر داد که با بارندگی، رعدوبرق و وزش باد همراه خواهد بود.

علی محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر، با تشریح آخرین وضعیت جوی استان کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین الگوهای پیش یابی، آسمان استان تا روز چهارشنبه عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می شود.

وی افزود: وزش باد در بیشتر مناطق استان طی این مدت شدت زیادی نخواهد داشت و عمدتاً به صورت ملایم می وزد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به تغییرات دمایی روزهای آینده گفت: دمای هوا امشب نیز روند کاهشی خواهد داشت، اما از روز یکشنبه تا چهارشنبه تغییرات قابل توجهی در دما پیش بینی نمی شود.

زورآوند ادامه داد: از روز پنج شنبه با ورود موجی ناپایدار به جو منطقه، شرایط جوی استان تغییر می کند و در کنار تشدید وزش باد، کاهش نسبی دما نیز دور از انتظار نیست.


برچسب ها: کرمانشاه - استان کرمانشاه - مدیرکل هواشناسی - استان - رعدوبرق - وزش باد - هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

زورآوند: بارش باران و رعدوبرق در کرمانشاه از پنج شنبه آغاز می شود

زورآوند: بارش باران و رعدوبرق در کرمانشاه از پنج شنبه آغاز می شود