|
| یکشنبه، 10 آبان 1405 ساعت 01:102026-10-31بين الملل
میری آیزین سرهنگ بازنشسته که تابعیت آمریکا و رژیم صهیونیستی را دارد، گفت: اینکه در سال 2026، یهودیان در آمریکا از ترس ناچار به پنهان کردن هویت خود باشند و اماکنشان به تدابیر امنیتی گسترده نیاز داشته باشد، - به گزارش جماران، میری آیزین که تابعیت آمریکا و رژیم صهیونیستی را دارد، گفت: دیگر در آمریکا احساس امنیت نمی کنم؛ در برخی ایالت ها حتی مجبورم هویت یهودی و اسراییلی خود را مخفی نگه دارم.
اینکه در سال 2026، یهودیان در آمریکا از ترس ناچار به پنهان کردن هویت خود باشند و اماکنشان به تدابیر امنیتی گسترده نیاز داشته باشد، واقعاً وحشتناک و دردناک است.
برچسب ها: رژیم صهیونیستی -
تدابیر امنیتی -
پنهان کردن -
صهیونیستی -
هویت -
اسراییلی -
یهودیان |
آخرین اخبار سرویس:
|
اعتراف سخنگوی پیشین اسراییل به تنفّر جهانی از صهیونیست ها: دیگر حتی در آمریکا هم از آشکار کردن هویت اسراییلی خود می ترسیم!
اعتراف سخنگوی پیشین اسراییل به تنفّر جهانی از صهیونیست ها: دیگر حتی در آمریکا هم از آشکار کردن هویت اسراییلی خود می ترسیم!
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.