مطالب مرتبط:
درمان سرفه خشک؛ روش های خانگی، علت سرفه شبانه و راه های تسکین آن
سخنگوی قوه قضاییه: خشکسالی، تنش های آبی، گونه های غیربومی و گسترش آفت از عوامل خشک شدن 25 هزار درخت بوستان چیتگر بوده است/ برنامه جامع احیای فضای سبز تهران با کاشت گونه های بومی، اصلاح روش های آبیاری و توسعه تصفیه خانه های فاضلاب در دستور کار قرار گرفت
برای سرفه چی خوبه؟ درمان خانگی سرفه خشک و خلط دار
درمان سرفه خشک؛ روش های خانگی و علت سرفه شبانه
6 راهکار برای مراقبت از موی خشک و آسیب دیده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 آبان 1405 ساعت 12:052026-11-05اقتصادي

دشت کرمان خشک تر از همیشه؛ ال نینو درمان خشکسالی نشد


با وجود گذشت 40 روز از پاییز و هشدارهای پی در پی سیل و ال نینو در کرمان، نه تنها باران نبارید، بلکه بر شدت خشکسالی این استان افزوده شده است.

- خبرگزاری مهر، گروه استان ها: 40 روز از پاییز گذشته و در دشت کرمان هنوز یک قطره باران نباریده است.

بزرگ ترین استان کشور، در حالی که قرار بود زیر بارش های النینو نفس تازه کند، با آسمانی صاف، زمینی تشنه و سدهایی که روزبه روز خالی تر می شوند، وارد دومین ماه پاییز شده است.

واقعیت میدانی، فاصله ای معنادار با پیش بینی های اولیه دارد تا پیش از فرارسیدن پاییز، تحلیل های اقلیمی از تقویت النینو و بارش های فراتر از نرمال در پاییز و زمستان خبر می داد؛ پیش بینی هایی که حتی احتمال سیلاب و طغیان رودخانه های فصلی در جنوب استان را مطرح کرده بود؛ اما آنچه در عمل رخ داد، نه باران، که گرد و غبار بود.

در روزهای 12 و 13 مهرماه، شهر کرمان و شماری از شهرستان های اطراف با تداوم آلودگی هوا و افزایش شاخص های آلایندگی ناشی از خیزش ریزگردها روبه رو شدند؛ شرایطی که به تعطیلی دو روزه مدارس و دانشگاه ها و تعطیلی یک روزه ادارات در بخش مرکزی استان منجر شد.

منشأ این گرد و غبار، ترکیبی از کانون های داخلی و فرامرزی بود و تالاب خشک شده جازموریان و اراضی بیابانی جنوب شهربابک به عنوان دو کانون اصلی بحرانی معرفی شدند.


برچسب ها: کرمان - استان - پاییز - طغیان رودخانه های فصلی - شهرستان - گرد و غبار - پیش بینی
آخرین اخبار سرویس:

دشت کرمان خشک تر از همیشه؛ ال نینو درمان خشکسالی نشد

دشت کرمان خشک تر از همیشه؛ ال نینو درمان خشکسالی نشد