مطالب مرتبط:
هشدار آبفای ایلام نسبت به کدورت آب در پی بارش ها
آبفای زنجان نسبت به یخ زدگی کنتورها و انشعابات هشدار داد
هشدار نارنجی بارش ها، تندباد و کاهش دما تا 17 آبان/آماده باش 850 تیم امدادی و خدماتی در اصفهان
هشدار رییس پلیس اصفهان به قانون شکنان و کشف چهار هزار لیتر سوخت قاچاق در نجف آباد
هواشناسی: تندباد و بارش پراکنده مناطقی از اصفهان را در بر می گیرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 آبان 1405 ساعت 20:502026-11-07اجتماعي

آبفای اصفهان نسبت به پس زدگی فاضلاب هنگام بارش های شدید هشدار داد


شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان باتوجه به تداوم بارش های شدیدو افزایش حجم روان آب های سطحی از شهروندان خواست از ورود آب باران به شبکه فاضلاب جلوگیری کنند تاخطر پس زدگی فاضلاب کاهش یابد.

- آبفای اصفهان نسبت به پس زدگی فاضلاب هنگام بارش های شدید هشدار داد اصفهان-شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان باتوجه به تداوم بارش های شدیدو افزایش حجم روان آب های سطحی از شهروندان خواست از ورود آب باران به شبکه فاضلاب جلوگیری کنند تاخطر پس زدگی فاضلاب کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در اطلاعیه ای با هشدار نسبت به احتمال پس زدگی فاضلاب در منازل هنگام وقوع بارندگی های شدید، از شهروندان خواست نکات ایمنی و بهداشتی لازم را رعایت کنند.

بر اساس این اطلاعیه، افزایش حجم روان آب های سطحی در زمان بارندگی می تواند موجب ایجاد مشکل در شبکه فاضلاب و بروز پس زدگی در برخی منازل شود.

شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تأکید کرد: شهروندان باید از هدایت آب باران، ناودان ها و آب حیاط به داخل شبکه فاضلاب خودداری کنند، زیرا ورود حجم بالای آب های سطحی به این شبکه می تواند احتمال پس زدگی فاضلاب را افزایش دهد.

در این اطلاعیه همچنین از شهروندان خواسته شده است در زمان بارندگی شدید از دستکاری یا باز کردن درب منهول های فاضلاب خودداری کنند.


برچسب ها: فاضلاب - استان اصفهان - شبکه فاضلاب - اصفهان - شهروندان - شرکت آب و فاضلاب - بارندگی
آخرین اخبار سرویس:

آبفای اصفهان نسبت به پس زدگی فاضلاب هنگام بارش های شدید هشدار داد

آبفای اصفهان نسبت به پس زدگی فاضلاب هنگام بارش های شدید هشدار داد