|
| جمعه، 15 آبان 1405 ساعت 00:102026-11-05سياسي
منابع خبری در ایالات متحده از استعفای «هارمیت دیلون»، معاون وزیر دادگستری آمریکا در امور حقوق مدنی خبر دادند.
- منابع خبری در ایالات متحده از استعفای هارمیت دیلون ، معاون وزیر دادگستری آمریکا در امور حقوق مدنی خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری المصری الیوم ، این استعفا نخستین خروج قابل توجه از میان مقامات بلندپایه دولت دونالد ترامپ محسوب می شود.
بر اساس این گزارش، این تحول سیاسی در پی نتایج انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا صورت گرفت که طی آن حزب جمهوری خواه کنترل مجلس نمایندگان و سنا را از دست داد.
استعفای دیلون در حالی رخ می دهد که دولت ترامپ در پی از دست دادن اکثریت در دو مجلس اصلی کنگره، با چالش های سیاسی گسترده روبرو شده است.
برچسب ها: وزیر دادگستری آمریکا -
وزیر دادگستری -
ایالات متحده -
دادگستری -
وزارت دادگستری آمریکا -
معاون وزیر -
دولت دونالد ترامپ |
آخرین اخبار سرویس:
|
استعفای یک مقام ارشد وزارت دادگستری آمریکا
استعفای یک مقام ارشد وزارت دادگستری آمریکا
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.