مطالب مرتبط:
ادعای شبکه سعودی: آمریکا به دولت عراق هشدار داده که به گروه های مقاومت حمله می کند
واکنش گردان های سیدالشهدا به اظهارات وزیر خارجه عراق
سفارت ایران ادعای مشاور نخست وزیر عراق را تکذیب کرد
ادعای مشاور نخست وزیر عراق در مورد گذرگاه «الشیب» از سوی سفارت ایران تکذیب شد
ادعای وزیر خارجه آمریکا: اگر ترامپ لازم بداند در قبال ایران اقدامی نظامی انجام دهد، ما توانایی انجام آن را داریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 آبان 1405 ساعت 01:152026-11-07بين الملل

گروه کتائب سیدالشهدا ادعای وزیر خارجه عراق در مورد توافق برای تحویل سلاح مقاومت را رد کرد


کتائب سیدالشهدا با لحنی کنایه آمیز خطاب به وزیر خارجه عراق اعلام کرد: «از فؤاد حسین به دلیل دوری از واقعیت ها و بی اطلاعی از تحولات داخلی، - به گزارش جماران، گروه مقاومت اسلامی کتائب سیدالشهدا، اظهارات فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق درباره موافقت این گروه با تحویل سلاح خود را رد کرد و گفت که امضای توافق سیاسی با دولت عراق به معنای اتخاذ موضع درباره سلاح این گروه نیست.

کتائب سیدالشهدا همچنین با لحنی کنایه آمیز خطاب به وزیر خارجه عراق اعلام کرد: از فؤاد حسین به دلیل دوری از واقعیت ها و بی اطلاعی از تحولات داخلی، که نتیجه سفرهای مکرر و حضور اندک او در بغداد است، پوزش می طلبیم! همچنین آمادگی خود را برای ارائه گزارش های دوره ای درباره تحولات داخلی عراق به وی اعلام می کنیم تا در جریان آخرین تحولات قرار گیرد و در آینده گرفتار چنین اشتباهاتی نشود.

این واکنش پس از آن صورت گرفت که فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق روز شنبه در گفت وگو با شبکه الجزیره مدعی شد دولت عراق پس از مذاکرات با گروه های مقاومت به تفاهم هایی درباره پرونده سلاح دست یافته است.


برچسب ها: وزیر خارجه عراق - وزیر خارجه - سیدالشهدا - عراق - خارجه - وزیر - گروه
آخرین اخبار سرویس:

گروه کتائب سیدالشهدا ادعای وزیر خارجه عراق در مورد توافق برای تحویل سلاح مقاومت را رد کرد

گروه کتائب سیدالشهدا ادعای وزیر خارجه عراق در مورد توافق برای تحویل سلاح مقاومت را رد کرد