مطالب مرتبط:
قطع 18 اصله درخت جنگلی در کردکوی/ برای 5 نفر پرونده تشکیل شد
قطع 18 درخت جنگلی در کردکوی؛ تشکیل پرونده قضایی برای 5 نفر از جمله رییس منابع طبیعی شهرستان
قطع و جایگزینی 35 هزار اصله درخت در پارک سرخه حصار
جنایت سبز در پارک سرخه حصار؛ قطع 35 هزار اصله درخت
قطع و جایگزینی 35 هزار اصله درخت در پارک سرخه حصار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 آبان 1405 ساعت 14:002026-11-05سياسي

قطع 18 اصله درخت جنگلی در کردکوی؛ برای 5 نفر پرونده تشکیل شد


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کردکوی از تشکیل پرونده قضایی درباره قطع 18 اصله درخت جنگلی در منطقه ولاغوز جنگل این شهرستان خبر داد.

- قطع 18 اصله درخت جنگلی در کردکوی؛ برای 5 نفر پرونده تشکیل شد کردکوی-دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کردکوی از تشکیل پرونده قضایی درباره قطع 18 اصله درخت جنگلی در منطقه ولاغوز جنگل این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر سیدمحمد مصطفی زاده اظهار کرد:هفته گذشته پس از دریافت گزارشی درباره قطع درختان جنگلی در منطقه ولاغوز، موضوع در دادستانی بررسی شد و صحت گزارش درباره قطع 18 اصله درخت از گونه آزاد مورد تأیید قرار گرفت.

دادستان کردکوی ادامه داد: در پی بررسی موضوع، برای چهار نفر از قرق بانان منطقه پرونده تشکیل شد.

برای رییس اداره منابع طبیعی شهرستان نیز به اتهام ترک فعل و کوتاهی در گزارش نکردن وقوع این تخلف به دادستانی، پرونده قضایی تشکیل شده است.

مصطفی زاده گفت: تحقیقات برای شناسایی افرادی که در قطع و انتقال درختان نقش داشته اند و همچنین شناسایی عوامل قاچاق چوب ادامه دارد و پرونده در مرحله رسیدگی و تحقیقات مقدماتی است.


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - پرونده - کردکوی - پرونده قضایی - پرونده تشکیل - تشکیل پرونده قضایی - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

قطع 18 اصله درخت جنگلی در کردکوی؛ برای 5 نفر پرونده تشکیل شد

قطع 18 اصله درخت جنگلی در کردکوی؛ برای 5 نفر پرونده تشکیل شد