مطالب مرتبط:
زندانی محکوم به قصاص پس از 6 سال در کرج آزاد شد
محکوم به قصاص نفس در قزوین نجات یافت
زنگنه: 85.5 درصد درآمدهای دولت در 6 ماهه اول سال تحقق یافت
صادرات زعفران در 6 ماهه نخست سال 40 درصد کاهش یافت
مصطفی نیلی، وکیل: جعفر پناهی به پنج سال و یک ماه حبس، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و مصادره اموال محکوم شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آبان 1405 ساعت 21:252026-10-31سياسي

سازش پس از 15 سال؛ محکوم ناشنوا در پاکدشت از قصاص رهایی یافت

سازش پس از 15 سال؛ محکوم ناشنوا در پاکدشت از قصاص رهایی یافت

یک محکوم ناشنوا در پاکدشت که به قصاص محکوم شده بود، پس از 15 سال با گذشت اولیای دم از اجرای حکم رهایی یافت.

- با پیگیری دادستان پاکدشت؛ سازش پس از 15 سال؛ محکوم ناشنوا در پاکدشت از قصاص رهایی یافت پاکدشت- یک محکوم ناشنوا در پاکدشت که به قصاص محکوم شده بود، پس از 15 سال با گذشت اولیای دم از اجرای حکم رهایی یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، این سازش با پیگیری مستمر مصطفی مختاری، دادستان پاکدشت و تلاش انجمن حمایت از زندانیان شهرستان برای جلب رضایت اولیای دم انجام شد.

بر اساس این گزارش، در جریان رسیدگی به پرونده، اقدامات دادستان پاکدشت و رایزنی های انجمن حمایت از زندانیان شهرستان با اولیای دم، زمینه جلب رضایت آنان و رهایی این محکوم از اجرای حکم قصاص را فراهم کرد.

این اقدام در راستای سیاست های دستگاه قضایی برای ترویج فرهنگ گذشت، اصلاح ذات البین و بهره گیری از ظرفیت صلح و سازش در پرونده های قضایی صورت گرفته است.

گذشت اولیای دم نمونه ای از فرهنگ بخشش است که بهره گیری از ظرفیت نهادهای حمایتی و میانجی گری می تواند در حل وفصل پرونده های قضایی مؤثر باشد.

دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت ضمن قدردانی از اقدام اولیای دم و تلاش های انجام شده برای تحقق این سازش، بر ضرورت گسترش فرهنگ گذشت و استفاده از ظرفیت نهادهای حمایتی در مسیر تحقق عدالت


برچسب ها: پاکدشت - اولیای دم - انجمن حمایت از زندانیان - محکوم - حمایت از زندانیان - پرونده های قضایی - نهادهای حمایتی
آخرین اخبار سرویس:

سازش پس از 15 سال؛ محکوم ناشنوا در پاکدشت از قصاص رهایی یافت

سازش پس از 15 سال؛ محکوم ناشنوا در پاکدشت از قصاص رهایی یافت